Mes mažiukai, mes kačiukai,

minkšti pūkų kamuoliukai,

nors ir aštrūs mūs nagiukai,

bet nebaisūs mes žvėriukai.


Pas katytes kur pilvukai

yra pieno fabrikiukai,

Kyšo ten maži papukai

žino tą visi kačiukai


Čiulpiam pieną kaip pašėlę

mes iš pieno fabrikėlių,

mažučiukai mes kačiukai

mes mamyčių čiulpinukai,


Meldžiam mūsų pagailėti,

ant maistelio mums sudėti,

Kas po eurą, kas po du

Kad mums augti būt smagu.


Kad pienelio nepritrūktų,

ir mamytės neužtrūktų,

Kad visus mus išmaitintų

ir sveikučius užaugintų.

Pasigrožėkite Makatukų „pienuko fabrikėliais“. Jų turime visus penkis. Dvi negerųjų žmogystų išmestos nėščios naminės katytės Luna Mėnulija ir Meda rastos besivaikuojančios nesaugiuose patvoriuose ir po šiukšlių konteineriais.

Viena piktavalių išmesta naminukė Aprilė, paimta kaip balionėlis, apsivaikavo po kelių parų. Viena beglobė laukinukė Mašenka, vykdant PSP, paimta kaip arbuzėlis irgi apsivaikavo po kelių parų. Ir paskutinė, Zosytė, paimta su paros amželio mažuliais, kuriuos grasino, gimusius išplukdyti kibire į „katinų rojų“.

„Makatukai“ iš visos širdies taria AČIŪ jau parėmusiems šeimynėles, o bet tačiau visos penkios mamulės tiek suėda maisto, kad mes pačios tuoj „nupliksime“ iš nevilties. Šiuo metu katytės suvartoja 4 skardinėles (viena skardinėlė – 1,29 Eur) „Mac’s Kitten“/5,16 Eur koservukų per parą. Konservukais mamulės neapsiriboja, jos dar ėda sausą maistuką, skirtą mažiems kačiukams, nes taip reikia šerti maitinančias kates, kad jųjų katinukai užaugtų sveikučiai.

Su paskutine mamule Zosyte bėda. Zosė kaimietukė, pati susimedžiodavo gyvo maistuko ir buvo maitinama, taipsakant, natūraliai. Atvežta parą neprisilietė prie konservukų ir sauso maistelio, todėl desperatiškai buvo nupirktas jautienos gabalas, kurį Zosė sėkmingai suvartojo.

Jautiena pirkta, kad nedingtų pienukas ir „Makatukų“ savanorės neliktų su 4 alkanais žindukliais. Vėliau Zosė bus maitinama vištiena ir po truputi pratinama prie konservukų ir sauso maisto.

Reziumė, mamulės jau suvalgė kanservukų už 155 Eur ir pusmaišį sausiuko už 21 Eur. Kiek sunaudojome kraiko, paskaičiuoti sunku. Manome, kad Zosytė pripras prie konservukų, todėl kitas mėnuo bus dar finansiškai sunkesnis. Bus sunkesnis, nes Aprilės, Lunos Mėnulijos, Mašenkos katinukai tuoj pradės maitintis patys. Puiku, katinukai auga sveikučiai, storučiai, guvučiai.

Vien šeimynėlėms per mėnesį reikia 300 Eur dabar. Kai kačiukai pradės maitintis patys, pinigėlių reikės labai daug daug daugiau.

Būkite su mumis, pamaitinkite mažuosius ir jų mamytes-katytes. Gera daryti GERĄ.

Ačiū už gailestį ir užuojautą, ačiū, kad Jūs su mumis.

Paskirtis: „Pamaitink“

VšĮ „Makatukai“

Banko sąskaita: LT76 7044 0600 0807 2913

Paypal info@makatukai.lt

Įmonės kodas 304164509

El. paštas info@makatukai.lt

Teirautis: 863826042

Tinklapis: makatukai.lt