Kiekvieną kartą perimdavome šiuo vargšiukus ir ieškodavome jiems normalių namų, atsakingų šeimininkų. Perimti į globą katinėliai atrodydavo žiauriai – neprižiūrėti, aptekę vidaus ir išorės parazitai, sergantys. Prieglaudoje jie atsigaudavo, pavirsdavo gražuoliais, nes gaudavo kokybišką maistą, buvo prižiūrimi ir gydomi, jiems išnaikinamos erkės, blusos, kirminai.

Kai kuriems pasisekdavo dar labiau – juos laikinai į namus priglausdavo nuostabūs žmonės, kurie rūpindavosi katinėliais, kol rasdavome jiems pastovius namus. Polis – vienas iš tokių laimingųjų. Tačiau iki patekimo į globą Polis kelis mėnesius praleido sanitarinėje tarnyboje, nes į prieglaudą vis patekdavo sunkesnės būklės, labiau pagalbos reikalingi katinukai. Tačiau vieną dieną mūsų savanorė pasiūlė Poliui laikiną globą, t.y. laikinai priglausti katinuką namuose ir ieškoti jam pastovių namų, atsakingų šeimininkų.

Taigi, dabar Polis jau senokai nebe už grotų, jis laukia savojo šeimininko pas globėją. Štai ką pasakoja apie Polį jį laikinai priglaudusi mergina: „Jis labai draugiškas ir bendraujantis katinas, nuolat kalbina sava kalba, tačiau taip pat atsako ir kai būna pats kalbinamas. Mielai užmiega kartu, o atidumas jo neišpasakytas, vis pastebi, kai pabundu, ir iškart atbėga sveikintis, murkti ir glaustytis. Jei bando iškrėsti, kas neleidžiama, tik pažiūrėjus į jį, iškart sumiauksi ir atbėga prašytis glostomas, nieko blogo nedaro. O jis iš tiesų labai geras. Viską atlieka tvarkingai dėžutėje, nėra piktas, mėgsta būti glostomas. Tačiau ir tinginys nėra, nepamiršta ir žaidimų, palakstyti po kambarį, nors atrodo tingus, didelis katinas. Svetimų žmonių nebelabai bijo, greitai pradeda mėgautis jų draugija, kai jį glosto“.

Taigi, Polis laukia jūsų, būsimieji tikrieji šeimininkai. Katinėlis kastruotas, nupraustas, išnaikinti visi nepageidaujami gyventojai – blusos, erkės, kirminai. Išskirtinis Polio bruožas – viena nulėpusi ausytė. Tai to gyvenimo, kurio Polis niekada neturėtų patirti, pasekmė. O mums ta nulėpusi Polio ausytė labai graži ir miela bei suteikia Poliui žaismingumo.

Jeigu norite priglausti visam laikui Polį ir turėti oranžinį pūkuotą stebukliuką, kuris kalbės su jumis savo katiniška kalba, skambinkite tel. 8 652 44 093, 8 652 25 229 arba rašykite el. paštu info@beglobis.com.