Pinkis, nuostabus, jaunas ir linksmas šunelis, išgelbėtas iš Trakuose esančių garažų teritorijos, kur jį tiesiog atvežė kažkas ir negailestingai išmetė. Bėgdamas prie kiekvienos atvažiuojančios mašinos, jis labai prašėsi išgelbėjamas nuo žiauraus ir alkano benamio likimo.

Šiuo metu šunelis, pavadintas Pinkiu glaudžiasi labai laikinai voljere pas vieną gyvūnų skausmui neabejingą merginą Vilniuje. Mažylis tikrai naminukas, atlieka reikaliukus tik išvedus iš namų, draugiškai nusiteikęs bendrauti su kitais šunimis ir katėmis, be galo geras ir linksmas berniokas, tik viena bėdelė... jis labai verkia ir loja voljere, jam jame būti tiesiog kančia, jis labai nori būti su žmogumi, o gal ir šalta mažyliui.

Naktį Pinkis yra įleidžiamas į sandėliuką, bet šis mažylis, sveriantis 10 kg, tikrai nusipelno miegoti ant sofutės ar bent jau foteliuko.

Atkreipkite dėmesį į jį, jam labai reikia namų globos ir, žinoma, tikrųjų namų. Atraskite savo namuose ir širdyje vietelę šiam mažyliui, tegu jis savo užkrečiančia energija padės Jums į viską žvelgti pozityviai ir atsikratyti blogų minčių.

806050618 ir 861865367