Kadangi jūsų dėka pavyko padengti pirmų dviejų katukių skolą veterinarijos klinikoje, tai mes, nieko nelaukę, dirbame toliau. Gaudome katytes Vilniaus Vingio parke kaip ir buvome žadėję. Gyvūnas nekaltas, kad jis gimė lauke, krūmuose ar po balkonu. Ir mes negalime visų išgelbėti ir negalime surasti visiems namus, tai tiesiog neįmanoma. Bet mes galime sustabdyti jų dauginimąsi. Tą ir darome. Jau sugautos dvi katytės ir katinas. Visi trys jau sterilizuoti ir dabar sveiksta laikinoje globoje. Pasveikę, sustiprėję bus paskiepyti, gaus vaistų nuo visų parazitų, blusų, erkių ir panašiai ir keliaus atgal į savo įprastą gyvenamąją vietą, tačiau daugiau nebesidaugins ir neves į šį nesvetingą pasaulį niekam nereikalingų mažylių.

Kiekvienais metais atsiranda vis daugiau tokių, kurie naikina benamius gyvūnus juos žudydami: nuodydami, net šaudydami, gaudydami su visokiais baisiais spąstais, kas yra prieš bet kokius įstatymus, tiek Dievo, tiek žmonių, juk bet koks gyvas organizmas turi teisę gyventi. Mes stengiamės visomis savo jėgomis užbėgti tam už akių ir sterilizuoti lauko katytes, kad jos nesidaugintų ir kad niekam nekiltų noras jų su mažyliais naikinti. Šioms katytėms būna pakerpamas ausies galiukas ir tai reiškia, jog katytė yra sterilizuota PSP programa.

Tad vėl prašome jūsų pagalbos. Už tris Vingio parko gyvūnus likome skoloje Filaretų veterinarijos klinikai. Tad prašome kas galite prisidėkite pagal galimybes, padėkite padengti skolą. Juk kuo daugiau visi kartu padarysime, kuo daugiau gyvūnų sutvarkysime dabar, tuo mažiau bėdų ir galvos skausmo ir mažylių turėsime rudenį. Kadangi kačiukai padovanojami labai sunkiai, todėl mes norime kuo daugiau kačių sterilizuoti, bet be jūsų visų pagalbos to padaryti nepavyks.

Paaukoti galite „Makatukams“ (sąskaita žemiau) arba tiesiai veterinarijos klinikai, būtinai paskirtyje nurodę „Makatukai PSP“ . Swedbank: LT237300010083765932 – Žvėryno veterinarijos gydykla, im. kodas 124654130, paskirtis „Makatukai PSP“.

Ar padėsite mums daryti visuomenei naudingus darbus?

Susijusi naujiena:

Gera daryti GERĄ .

Ačiū už gailestį ir užuojautą, ačiū, kad Jūs su mumis.
Paskirtimi „Vingio PSP“

VšĮ „Makatukai“

Banko sąskaita:LT76 7044 0600 0807 2913

Paypal info@makatukai.lt

Įmonės kodas 304164509

El.paštas info@makatukai.lt

Teirautis: 864024388, 863826042

Tinklapis: makatukai.lt