Moteris kategoriškai atsisakė ieškoti sprendimo kartu ir jos bėdą išspręsti davė lygiai vieną dieną, o tada, jei neatsiranda trims katytėms vietos pas mus, neša į artimiausią prūdą skandinti. Ir nesvarbu, kad katyčių jau mažylėmis nepavadinsi (joms apie 4 mėnesius), ranka nesudrebėtų, juk savo katiną turi, o kiti lai smenga skradžiai į žemę.

Ačiū Monikai, kuri neliko abejinga pagalbos šauksuiir tiesiogine prasme sutiko išgelbėti dviems sesutėms katytėms gyvybę (iš pradžių jų buvo trys, bet atvežusi moteris pasakė vieną „įtaisiusi“ žmonėms).

Šiuo metu sesutėms 4 mėnesiai. Bela rami, tvarkinga, meili žmogui, neįkyri, turi be galo žavias ilgas ausis. Nors ir jauna, Bela - savarankiška katytė, nereikli, užuot kartu žiūrėjusi televizorių ir gadinusi akis, greičiau įsitaisys ant palangės ir stebės gyvą ir tikrą gyvenimą gatvėje. Ir džiaugsis, žinoma, kad ji ne ten kažkur viena ir apleista, o savo namuose. Bet juos dar reikia rasti...

Galėdami priimti nuostabiąją Belą į namus, skambinkite jos globėjai Margaritai tel. 8 606 98473 arba „Naminukams“ tel. 8 648 30077 (Vilnius).

P.S.: atsakingiems šeimininkams organizuotume transportavimą ir į kitus miestus