Moteris numirė, o jos dukra nusprendė, kad Murfa taip pat turėtų mirti, nuvežė ją į sanitarinę tarnybą ir pasirašė dokumentus, kad po 2 savaičių, ji sutinka, kad Murfa būtų numarinta. Žmonės nepasivargino dėti katytės skelbimų į internetą, ieškoti jai namų. Kam? Juk tai užima laiką. O juk patogiausia atsikratyti lengvai ir paprastai. Atsikratyti ir pamiršti, kad kažkur šaltame narve kenčia vieniša maža širdutė, kuri plaka mažos katytės kūnelyje.

Murfa laukė dvi jai skirtas savaites. Gal kas nors ją pastebės? Ne, niekas nepastebėjo. Neatsirado nei vieno žmogaus, kuris priglaustų Murfą. Katytę perėmėme į savo globą. Dabar ji prieglaudoje. Katytei padėjo išgyventi tai, kad ji nejaučia daug streso, gerai sutaria tiek su gyvūnais, tiek su žmonėmis. Murfa – nuostabi gražuolė. Jos kailiukas yra ilgesnio plauko pastelinių pelenų, kreminės ir pieno spalvų. Murfa yra skiepyta, sterilizuota ir tvarkinga katytė.

Dabar gražuolei Murfai ieškome namų, kuriuose ji galės gyventi tiek, kiek jai skirta, o ne tiek, kiek jai skiria žmogus, galvojantis, kad yra visagalis. Jeigu norite Murfai suteikti namus, turėti dar vieną mielą šeimos narį, kuriuo rūpinsitės ir prižiūrėsite, katytės, kuri už tai jums atsilygins meilumu, galite skambinti tel. 8 652 44 093, 8 653 54 521 arba rašyti el. paštu info@beglobis.com.