Taip ir praėjo vasara, šalčiai ant nosies, jie auga, dabar jau jiems daugiau nei 5 mėn. Situacija tikrai nepavydėtina. Labai gaila jų... Tuo atveju, jei nieko nesurasim, tikrai neišgyvens, nes sodo bendrijoje tikrai niekas negyvena, tik atvažiuoja savaitgaliais rudenį, žiemą. Patys jie tokie laukinukai, nes gimė gamtoje, juos pagauti – gana sudėtinga, bet jeigu atsirastų susidomėjusių žmonių, kurie galėtų priglausti katinėlius, tikrai pasirūpintume jų pagavimu.

Jie ėda iš rankų, manau, po truputį tikrai prisileistų ir taptų gerais namų šeimininkais. Tik vieną gražią pilką katytę laisvai galima paimti ant rankų, glostyti, ji murkia, nebijo mūsų. Yra dar trispalvis juodas katinėlis, balta trispalvė katytė bei kita pilka mergaitė, ir viеnas „ryžiukas“, kaip ir visi berniukai yra pats drąsiausias, nieko nebijo, sugeba pagauti ir varlytę, muses ir t.t. Visi labai gražūs.

O „ryžiukas“ katinėlis prieš kurį laiką buvo priglaustas šalia gyvenančių kaimynų. Patys ir toliau intensyviai ieškome jam šeimininkų tarp draugų, pažįstamų... Patys turime išgelbėję katinėlius iš ankstesnių vadų, daugiau į namus tikrai negalime priimti. O sode taip pat būname šaltuoju sezono metu tik savaitgaliais. Mes patys iš Vilniaus, o katinėliai gyvena soduose Sudervėje. Būtume labai dėkingi už bet kokią pagalbą. Susisiekti – tel. nr. 867732496 (Rima, Vilnius).