Kelios moterys, turinčios patirties su beglobiukais, tuoj pakėlė ją nuo žemės, susivyniojo į paltą ir nubėgo šildyti prie cerkvės krosnies. Sušilusi kiek atkuto, be garso kelis kartus miauktelėjo, pasiskundė. Reikėjo rasti gydyklą, kur mus priims (tą sekmadienį visur buvo sausakimša!).

Laimei, vienoje gydykloje katytę priėmė kaip neatidėliotiną atvejį. Visiškas išsekimas, mirtinai aukšta temperatūra, jau nekalbant apie krūvas parazitų ir įtariamas odos problemas... Pastatyta lašelinė, suleista daugybė vaistų. „Šansų ji turi nedaug...“ Bet ryto mažoji kovotoja sulaukė. Dar vis gydoma, pamažu stiprėja. Bijome džiaugtis, bet labai tikimės, kad ji pasveiks.

Kaip miela, draugiška žmogui, labai švelni, naminė katytė atsirado gatvėje – klausimas. Dabar ji – mūsų mažytis saulės spindulėlis, kurį norime išgydyti ir padovanoti geriems žmonėms. Milkutei vos 1,5 mėn. Būsime be galo dėkingi, jei padėsite mums ją išgydyti. Kasdieniai apsilankymai gydykloje siaubingai kainuoja, o pastaruoju metu niekaip neišbrendame iš skolų ir nesugebame pasakyti stop tiems, kas negali laukti. Taip pat dėkojame globėjai Galinai, kuri ja rūpinasi. Tikime, jog su Jūsų visų pagalba mažoji Milka pasveiks ir ateityje bus nuostabi trispalvė katė – namų puošmena.

Jeigu mažylė jau dabar krito Jums į akį, susisiekite. Ačiū visiems už paramą. Mūsų kontaktai: tel.nr. 868973782, 861558898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius).