Žvilgtelėjus į šiuos kačiukus reikia kelių akimirkų žadui atgauti, jie kaip nupaišyti: gražūs, smalsučiai, judrūs, patiklūs, nepabijokime žodžio - tobuli ir... Jų namai - gatvė. Kiekvieną dieną vaikiškai pasirąžę, jie puola į gatvę, šiurena savo mažomis uodegytėmis asfaltą ir žaidžia slėpynių tarp aikštelėje stovinčių automobilių ratų. Čia jie yra, čia rytoj jų gali ir nebelikti...

Suteikime šansą šiems Baltupių kačiukams būti pamatytiems, išgirstiems ir išgelbėtiems! Jiems žūtbūt reikia namų. Kiekvieną dieną gatvėje laukdami rytojaus jie laviruoja tarp mirties ir gyvenimo.

Čia gyvena kelios močiutės, šeriančios gatvės katinėlius, be viso to jos rūpinasi, kad šis beglobiukų maratonas būtų sustabdytas, todėl nuolat gaudo ir savo lėšomis sterilizuoja kiemo katytes, bet vis atklysta (arba būna išmestos) naujos katės ir nespėjus jų laiku pričiupti, žiūrėk, jau ir margučiai iš paskos ritasi. Taip įvyko ir su šia šeimynėle.

Keturi beprotiškai gražūs kačiukai skubiai ieško pagalbos, jiems skubiai reikia namų! Trys didžiaakės (kaip įtariame) mergytės: dvi ryškios trispalvės ir pilkoji bei smėlio spalvos bernužėlis. Pasirūpinkime jų likimu visi kartu, neleiskime gatvei pasiglemžti jų trapių gyvenimų.

Jei norite užsiauginti nuostabią murkiančią draugę ar draugą, tuoj pat skambinkite jų likimu besirūpinančiam Šarūnui tel.nr. 8 632 99958 (Vilnius)!

P.S.: atsakingiems ir tvirtai pasiryžusiems šeimininkams transporto ieškotume ir į kitus miestus.