Supratome, jog tai atvejis, kuris negali laukti, nes priglausti jos niekas nesiruošia, o iš laiptinės ji gali būti tuoj pat išprašyta nepatenkintų gyventojų. Beje, dažniausiai sulaukus pranešimo, kad laiptinėje rasta katė, paprastai netrukus atsiranda šeimininkai ir kaip taisyklė ta katė būna graži, sveika ir prižiūrėta. Šįkart- viskas priešingai...

Iš vienos pusės katytė, nors ir išsigandusi, bet jauki, o iš kitos pusės - beprotiškai apleista ir visiškai nepanašu, kad pastarąjį gyvenimo etapą būtų praleidusi namuose: kailiukas purvinas, susivėlęs, blusėta, ausytės pilnos erkučių, kosėjanti, viduriuojanti, dehidratavusi, ašarojančios akys.

Ir ji primena ne tipinę lauko katę, kuri prisitaikiusi net ir lauko sąlygomis išlaikyti blizgantį kailiuką ir apvalainą figūrą, bet katytę, kuri gyveno namuose, o atsidūrusi gatvėje tiesiog ėmė staigiai nykti ir susirgo, nes nepažinodama lauko, nesuprato, kaip jame išgyventi.

O ji bus be galo graži, jei tik bendrom jėgom pastatysime ją ant kojų. Ji - ypatinga. Pavadinome ją Isela. Ji turi skirtingų spalvų akis - viena žydra, kita geltona, ir, tikime, kad netruks ateiti laikas, kai jos ilgas kailiukas vėl bus baltas kaip sniegas. Ši katytė primena angorinę katę.

O gal vis dėlto ji nebuvo išmesta? O gal nuklydusi, pabėgusi ir ieškoma kažkieno augintinė? Jei atpažinote savo katytę, skambinkite tel.nr. 8 648 30077, „Naminukai“ - 8 648 30077 (Vilnius).

Labai prašome pagalbos pradėti šios varguolės gydymą ir padaryti dėl jos viską, kad po kokio mėnesio matydami rezultatus, visi aikčiotume iš pasigėrėjimo... Jei tik galite pagelbėti Iselai nors truputį, paaukoti galite į „Naminukų“ sąskaitą.