Šunų liūties epicentre sukasi motina su sūnumi, turintys psichinę negalią. Šunų skaičius siekia maždaug 18 (dauguma lakstantys palaidi), jeigu visus pavyko suskaičiuoti.

Viso buvo keturi maži, vos 1 mėn. amžiaus šuniukai, iš kurių du vakar paskandino. Likusius du pasiėmėme šiandien.

Kol kas tik tokios galimybės, bet turime vilčių, kad kas nors iš turimų ciucių pasidovanos ir atsiras dar viena kita vietelė.

Kreipiamės pagalbos į:

- fizinius asmenis, prašydami pagalbos su šunelių globa;
- fizinius asmenis, palengvinant finansinę naštą;
- organizacijas, suprasdami jų sunkią padėtį, labai prašome savais kanalais paplatinti informaciją apie šias dūšeles. Žinoma, taip pat tikimės ir visokeriopos pagalbos.

Kaimynai taip pat nepasižymi humanišku elgesiu su keturkojais. Nors šunų „šeimininkai“ nemąsto adekvačiai dėl psichinės negalios, negali nepastebėti pasitenkinimo jų kalboje ir veiduose, kai kalba pasisuka apie neseniai kaimyno išvestą šunelį į mišką nunuodyti.

Vis tik smurto žymę šuneliai nešiojasi su savimi – jie bailūs, bijosi, nesocializuoti. Šuneliai nėra didelio ūgio – mažesni nei iki kelių, sveriantys vos po 10 kg. Daugiausiai šunelių yra jauni, vos pusės ar metų amžiaus.

Vienas iš didžiausių galvaskausmių yra 5 šunų gydymas, nes jie pririšti su paprasčiausiomis virvėmis, kurios jau įaugusios į kaklus ir tos žaizdos pūliuoja.

Maistą bednromis jėgomis duosime (jam renkame ir paramą), pusę šunų jau nublusinome, padėsime su nukirminimu.

Būna ir taip, kad smegenys po tokių sukrečiančių vaizdų užblokuoja blaivų mąstymą ir kažkurį iš galimų pagalbos būdų pamiršome. Būtume dėkingi už patarimus ir kitokią pagalbą.

Kitą savaitę vėl važiuojame pas juos su maistu ir, labai tikimės, kad galėsime kažką ir parvežti.

„Šeimininkai“ neprieštarauja gyvūnų išvežimui, nes jie nereikalingi.

Kontaktas: 8-605-33452  

VšĮ Lesė sąskaitos numerį rasite šios organizacijos internetiniame tinklalapyje.