Istorija prasidėjo nuo to, kad soduose buvo išmesta nuostabi sniego baltumo katytė su raudonu antkakliu. Dienos bėgo, katytė iš baltos virto beveik pilka, karališką antkakliuką pametė ir netrukus iš išpuoselėtos namų gražuolės virto bename kate mama (nes buvo nesterilizuota).

Walis yra vienintelis jos išlikęs vaikutis iš pirmos vados. Jis išaugo į nuostabų, didelį katiną, kuris paveldėjo iš mamos pačias geriausias savybes ir nors gimė lauke, jo širdelė visada buvo naminė. Waliui maždaug 1,5 metų, atkeliavęs į „Naminukų“ globą labai greit perprato kraiko dėžutės principą.

Jis jau nublusintas, „nukirminuotas“, netrukus bus ir kastruotas. Sunku Waliui laikytis narvo rėžimo, juk visą laiką buvo „laisvas paukštis“, bet čia atsiskleidė dar viena jo nuostabi savybė – netgi būdamas ten, kur jam nepatinka, jis išlieka geras, ramus, atviras ir draugiškas žmogui. Ar žinot, kodėl jo buveinę tvarkyti sunkiausia? Nes vos jį atidarius, jis taip trinasi, sukasi ir bando save paglostyti žmogaus rankomis, kad net sunku patiekti jam pietus, neišpylus jų ant galvos!

Labai tikimės, kad Waliui nereikės čia užsibūti ir greitai jis galės mėgautis pilnaverčiu gyvenimu mylinčių šeimininkų kompanijoje, savo namuose. Iš karto pranešame tiems, kam kiltų klausimas dėl Walio gebėjimų girdėti (nes visi žino, kad daug baltų katinėlių negirdi) – Walis nėra kurčias ir viską girdi.

Jei norite nuostabiam katinui padovanoti namus, o sau pasidovanoti nuostabų sniego baltumo draugą, skambinkite „Naminukams“ tel. 8 648 30 077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, skambinkite vėliau arba parašykite žinutę, kad perskambintume).