Katinukai pamažu auga valgydami mamytės pienuką. Katė mama tapo pati būdama dar visai vaikas. Kasdien būtina pasirūpinti, kad katytė gautų kokybiško ir visaverčio maisto.

Be naujokų mažųjų turime ir senbuvių katukų. Visiems reikia valgyti, kraiko bei dažnų vizitų pas veterinarus. Ne paslaptis, kad dažniausiai katinukai su „trūkumais“ (ar senatvė, ar akyčių, ar kojyčių neturėjimas, ar tiesiog „negražus“) pasilieka ilgam pas globėjus.

Mes atsakingi, kad jie visi būtų sotūs ir laimingi, nes toks mūsų veiklos tikslas. Dažniausiai gyvūno gelbėjimo pati pradžia būna apsupta dėmėsiu, atrodo visi suremia pečius, kas kuo gali, tas tuo padeda, būna ir palaikymas, ir parama. Deja, tai dažniausiai trunka labai neilgai, ilgainiui gyvūną išgydai, atsistato jo grožis ir sveikata, kiek tai įmanoma, ir jis tampa užmirštu aplinkinių, jis tampa tik tavo vieno rūpestis ir džiaugsmas. Ir nieko čia nepakeisi, tiesiog mes tokie esame. Šiandien čia, rytoj jau ten....

O jie lieka, jie gyvena, jie valgo, jie skiepijami ir gydomi. Tik tai – organizacijos nematomoji pusė. Neturi mirtino ligonio, neturi parodyti kruvinų žaizdų, vadinasi, niekam tu ir neįdomus. O gaila, labai gaila....

Jau keli mėnesiai kaip „Šlapia nosytė“ paramos gauna tik iš vienos geraširdės moters, kuri be jokių prašymų kas mėnesį perveda katinukams keletą eurų. Ji supranta, kad valgyti jiems reikia, kad gyventi jiems reikia, ir nebūtinai jie turi sirgti, kad jiems padėtų.

Bet mūsų visas dvidešimties katinų būrys. Jie valgo ir į kraiko dėžutes eina daug. Mums labai trūksta Jūsų paramos. Prašome padėkite! Mums reikia maisto ir kraiko, tam reikia 300 eurų. Neturime nė vieno euro.

Ačiū tiems, kas mus suprasite ir padėsite, mes Jums stengiamės atsidėkoti gražiomis nuotraukomis ir laimingų gyvūnų akytėmis ir nosytėmis jose.

Ačiū Jums už Jūsų gerumą!

Mus galima rasti feisbuko paskyroje, o mūsų rekvizitai:

VšĮ „Šlapia nosytė“

Įm. kodas: 303433383

Banko sąskaita paramai gyvūnams:

AB „Swedbank“, bankas

LT437300010141236714

Paypal: slapianosyte@gmail.com