Čia gyvena žmonės, kurie pasirinko ne patogiausią, o teisingiausią poziciją: jie neužsimerkė ir nenusisuko, taip pat nesiskundė ir neieškojo aplinkui kaltų ar atsakingų, o patys prisiėmė atsakomybę už savo aplinką ir sterilizavo ten besilankančias katytes, pagavo jų kačiukus ir kreipėsi į „Naminukus“ pagalbos surasti jiems gerus namus.

Šiuo metu trys, maždaug 3 mėnesių gražuoliai – Alfas (ryžiukas), Betė (pūkuotoji) ir Citas (ryžiukas) glaudžiasi savanorės margaritos laikinoje globoje ir ieško gerų šeimininkų. Kačiukai yra sveiki, švarūs, nuparazitinti, tvarkingai naudojasi kraiku. Ryžiukas mėlynakis Alfas – pats drąsiausias, didžiausias ir smalsiausias kačiukas, jo brolis dvynys Citas – baikštesnis, individualistas, atsargus ir vis dar nepatiklus. Jų nuostabi pūkuota sesutė su „ryža“ nosyte lyg pabučiuota saulutės – pati švelniausia, mergaitiška, draugiška.

Jei galite vienam iš šių gražuolių padovanoti namus ir amžiną draugystę, skambinkite jų globėjai Margaritai tel. 8 606 98473 (darbo dienomis iki 14 val. ir savaitgaliais) arba „Naminukams“ tel. 8 648 30077 (Vilnius)! (jei negalime atsiliepti, pabandykite skambinti vėliau arba parašykite žinutę).