Travoltos amžius nėra žinomas. Travolta prieš kelis metus atsirado Taikos gatvėje, Vilniuje. Susirado jau sterilizuotų/kastruotų kačių būrį ir bandė „įsipaišyti“, tapti gaujos nariu. Viskas baigėsi plėštinėmis žaizdomis, kiaurai perkąsta uodega ir „iškąstu didžiuliu karo kirviu“… Greitai tapo aišku, kad nepritaps ten Travolta niekada! Ten sava „mafija“ ir savos taisyklės: kiekvienas turi landą slėptis nuo šalčio, žino maitinimo valandas ir pasiskirstę hierarchiškai vaidmenimis.

Travolta desperatiškai bandė susirasti bendraminčių gaujos tarpe. Kur tau! Didžiulis, amžinai alkanas mergišius, lipantis visiems dvikojams ant rankų ir lendantis į laiptinę prašytis į butus. Visiems piktiems daugiabučio gyventojams parodė slėptuves ir maitinimo vietas. Žodžiu – tikra rakštis gaujos akimis. Teko Travolta gaudyti ir skubiai gabenti į gydyklą.

Perkąsta uodega, daugybė žaizdų ant viso kūno – tokios buvo gyvenimo gatvėje pasėkmės, iš šiltų namų išmestam draugiškam, mielam katinui. Šiandien Travolta jau sveikas, visos bėdos seniai pamirštos. Katinas didžiulis, nuostabus, labai draugiškas, glostomas minko letenom iš malonumo, pakalbintas „šneka“, bendrauja.

Jei norite su Travolta susipažinti ir priimti jį į savo namus, susisiekite. Mūsų kontaktai – tel. 8 689 73 782, 8 615 58 898, el.p. info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius). Ieškotume transporto ir į kitus miestus. Draugaukime ir socialiniame tinkle.