Narbutas tobulai juodai baltas: balti ūsai, apykaklė, o dar turi mažą dėmelę ant kaktos, tokio su kitais nesupainiosite. Gražus, meilus, draugiškas žmonėms. Atrodo gal ir rimtas, bet, žinoma, žaismingas ir mielas. Jam - apie du mėnesius. Ir jis - dėmesio fanatikas, jau tik bendrauk, žaisk, bent jau pažiūrėk į jį. Jei tikitės aktyvaus katinėlio namie, kuris taptų visos šeimos numylėtiniu, nepražiopsokite savo laimės!

Kodėl toks vardas? Kadaise vienas iš Narbutų giminės vadovavo Maišiagalai... O po kelių šimtmečių jo vardą pasiskolino šis mažas keturkojis Maišiagalos gyventojas. Jis atkeliavo į Vilnių ieškodamas tikrųjų namų, nes gimtinėje buvo nereikalingas. Jo rainė sesutė juos jau surado.

Kol kas Narbutas gyvena namų globoje Vilniuje, bet tikrai gali kraustytis pas naujus šeimininkus, kai tik jie atsiras, nes socializuotis jam nereikia: puikiai bendrauja, jaukus, draugiškas, meilus.

Galėtų tapti ir sodybos katinu, tik juo, kaip ir visais augintiniais, reikės rūpintis, skiepyti, atėjus laikui kastruoti, kad neveistų daugiau beglobiukų (su VšĮ „Mažoji Liza“ dovanojimo sutartėle bus nuolaida).

Skambinkite dėl kačiuko tel.nr. 8 600 14377, rašykite el.p. info@mazojiliza.lt.