Ten ją pamaitindavo neabejingos darbuotojos, o katytė niekur ir nesitraukdavo, vis ieškojo šilumos ir žmonių draugijos. Atėjo žiema, situacija nesikeitė, ir panašu, kad katytė taip ir būtų likusi žiemoti, o pavasariop dar ir pristatytų niekam nereikalingų kačiukų vadą. Teko spręsti situaciją ir Bielė atkeliavo į „Naminukų“ globą.

Nuostabaus charakterio, jauki, draugiška, rami, dievinanti glostymus, tiesiog tobula augintinė! Ir nepaisant savo taikaus, draugauti kviečiančio snukelio, pastebėjom, jog Bielė dar ir „prie bajerio“: atidarom narvo dureles, kad eitų padūkti su kambario chebra (katinėliais), bet Bielė neskuba palikt savo migio: trinasi palei duris, kaišioja letenas, neva kviečia katinus pas save į svečius.

Aišku, dažniausiai kažkuris pasiduoda tai pagundai aplankyti „gerąją tetulę“ ir šast pas ją narvan, o Bielė iš gerosios tetulės pavirsta kung fu panda ir visi svečiai Bielės buveinę palieka prilupti ir išvaryti (beje, ir kavalieriai taip pat). Taip kad Bielė nuoširdi draugystėje su žmonėmis, o kitos katės galėtų jai ir neegzistuot.

Ieškome šiai puikiai katytei šeimininkų! Jei galite jais tapti, skambinkite tel. 8 648 30077 („Naminukai“, Vilnius)!