Olga gali jį palaikyti dar savaitę ar porą (kol mažiaus organizmas ir kaulai sutvirtės ar atsiras naujas šeimininkas), bet ne ilgiau – namie jau yra du senesni prisiglaudėliai, iš kurių vienas nelinkęs dalytis dėmesiu su mažyliu ir yra agresyviai nusiteikęs.

Katinuką Olga pasiėmė, nes jai jo pagailo, kad neišgyvens kur patamsėj visų pamirštas... Ji tikisi, kad su Jūsų pagalba gražuoliukas ras mylintį šeimininką.

Šiuo metu katinuko sveikata yra gera, jis valgo už tris, šėlioja už visus keturis (vieną minutę jis čia, kitą minutę jau visai kitam kambario kampe). Vaikis judrus, aktyvus ir mėgsta savo nuomonę reikšti miauksėjimu. Dėmesio jam tikrai reikia. Jei jaučiasi vienišas – miau, jei nori valgyt – miau, jei užuodžia skanėstą – miaaaaaaau. Kartais nutyla pats, bet tuo atveju, jei susiranda sau veiklos – pavyzdžiui, orchidėjų kapstymas, laipiojimas baldais ar uodegos vaikymasis. Šeimininkai turėtų būti atlaidūs ir tolerantiški katinukui, nes jis dar visai vaikas ir jam rūpi žaidimai...

Kantrūs ir atsakingi žmonės, norintys tapti šiuo gražuolio šeimininkais ar globėjais, skambinkite globėjai Olgai tel. 8-6799-4541 , Vilnius.