Deja, likimas Liepai išbandymus siunčia vieną po kito. Vos tik pradėjus naują gyvenimo etapą nebe lauke, Liepa neteko globėjos. Prieš metus katytės globėja iškeliavo anapilin, amžiną jai atilsį. Gera moteris buvo, rūpinosi kiemo katytėmis, mylėjo gyvūnus ir gelbėjo juos kiek tik pajėgė. Bet išėjus globėjai, jos katinukai tapo nereikalingu palikimu jos vaikams. Neteiskime ir nesmerkime, tiek to, juos jau nubaudė likimas, nedavęs gailestingos širdies.

Mums dabar labai svarbu ne aptarinėti kodėl taip ir kas kaltas, o tik labai labai norėtumėm Liepai per mėnesį rasti namus (tik tiek turime mums skirto laiko). Liepa ypatinga katė, ji bailiukė, slapukė, vienišė. Todėl mes labai ieškome namų, kur nebus daug gyvūnų, ieškome tokių, kur visą šeimininkų meilę galėtų gauti tik mūsų Lieputė. Jai labai reikia švelnių rankų, ramaus žmogaus, tylių namų.

Kreipiamės į Jus, gerieji žmonės su dideliu tikėjimu, kad ši kukli ir paprastutė katytė dar gali būti laiminga. Katytė Vilniuje, bet pasiūlymai į kitus miestus mūsų taip pat negąsdina.

Teirautis telefonu: 861423262

Banko sąskaita paramai gyvūnams:

VŠĮ „Šlapia nosytė“

Įm. kodas: 303433383

AB „Swedbank“, bankas

LT437300010141236714

Paypal: slapianosyte@gmail.com

#slapianosyte

Skirkite 2 proc. nuo GPM VšĮ „Šlapia nosytė“, paramos gavėjo kodas – 303433383.