Mano trumpas gyvenimėlis prasidėjo smagiai ir jaukiai, užaugino mane Mama katė, bet šeiminkai negalėjo išmaitinti dar vienos burnos, tad turėjo rinktis, ar išvežti mane į mišką, ar nunešti į katinėlių prieglaudą. Dėkui Jiems, kad tą jie ir pasirinko. Svečiuoti prieglaudos namuose patiko man ne per labiausiai, aišku, ten yra daug draugų ir visą dienelę girdi, kaip kažkas prašo ėsti, nori ištrūkti iš narvelio ar šiaip Tave už uodegos patampyti.

Vieną dieną atkeliavo vaikinas ir mergina, kaip išgirdau, jie norėjo paimti katinėlį laikinai globai ir padėti jam susirasti naujus namus! Kaip apsidžiaugiau, kaip spurdėjo širdelė, kai jie atėjo prie mano narvelio, pakalbino ir paėmė iš narvelio. O, kai supratau, kad mane nešasi ir paims, puoliau džiaugsmingai miauksėti ir puoliau kaip padūkus iš laimės lakstyti, vos mane išlaikė ant rankų. Tik vat kelionė dėžėje ne ypač smagi buvo, šiek tiek išsigandau, bet buvo verta pakentėti.

Taigi dabar belaukdama naujų šeiminkų, gyvenu laikinoje globoje jau keletą savaičių. Nesiskundžiu, valgyti gaunu skaniai, smalsauju, mokausi ir kiekvieną dieną tikiuosi, kad galbūt šeimininkas sulauks skambučio, kas norės mane priglausti ir užauginti. 

Mano savybės: 

* Aš esu mandagi, vikri, draugiška ir labai meili 
* Greitai mokausi ir esu paklusni 
* Esu labai grakšti, pasitempus ir labai, labai graži 
* Valgau sausą ir šlapią maistą, esu neišranki 
* Esu labai tvarkinga, darau į kraiko dėžutę 

Reikalavimai šeimininkui: 

* Noras globoti ir užauginti mane iki didelės katės 
* Patiektas gardus maistas, norint pasistiprinti (sausi, žvaigždutės formos dribsniai - mano mėgstamiausi) 
* Šiltas kampelis, kur būtų galima nusnausti 
* Pasirūpinti manimi, jei negaluosiu. Atsidėkosiu burgzdama ir atlikdama raminanti masažą. 

Dėl katytės kreipkitės Tel. 8 685 07927 (Kaunas, Vilnius)