Ar normalu į gatvę ir šaltį ištrenkti mažus, negalinčius apsiginti šuniukus ar kačiukus, ar normalu išmesti senučiukus, kad jie mirtų sušalę ar iš bado kažkur pakelėje?

Žinoma ne, tačiau visa tai daro žmonės, kurie gyvena tarp mūsų, o ne kažkokie ateiviai.

Tašinukas – senas katinėlis, kuris buvo įgrūstas į juodą krepšį ir pakabintas ant prieglaudos vartų rankenos. Jis taip ir kabojo, kol nepasirodė savanoriai. Jis niekur nebėgo, nesistengė išsivaduoti. Greičiausiai Tašinukas manė, kad tokiu būdu jį numarino.

Kastruotą, naminį liesutį katinuką negailestingai išmestą iš namų pavadinome Tašinuku.

Tašinukas globojamas „Beglobio“ prieglaudoje, esančioje Skydo g. 44a, Vilniuje.

Senukui labai reikėtų namų globos, o ne prieglaudos narvo. Tašinuko sveikata gera, inkstukai ir kepenys nepažeisti, todėl svarbiausia jam šiluma ir namų jaukumas. Tašinukas – ramutis, mielas, labai jaukus, geras ir tvarkingas katinukas.

Jeigu galite priglausti šį senuką savo namuose, suteikti jam taip reikalingą šilumą ir namų jaukumą, Tašinukas būtų be galo dėkingas. Nebūkite abejingi Tašinukui. Padėkite jam.

Jeigu esate tas, kuriam pagailo Tašinuko ir galite jam suteikti savo namų šilumą, skambinkite tel. 8 652 44 093, 8 652 25 229 arba rašykite el.paštu info@beglobis.com.