Valgė grūdus ir pelus. Viduriavo. Aišku tik viena – norint jam padovanoti gyvenimą, reikalingas besąlygiškas rūpestis, miego, laiko aukojimas ir galinga priežiūra, kad vystytųsi, priaugtų svorio, neužkluptų koks virusas.

Ačiū globėjai Jūratei, kuri pasiryžo globoti tokį mažytį kruopeliuką. Šiltai pasodintas į patogią, minkštą dėžutę, kas kelias valandas cypsi ir prašo savo pieno dozės. Meilutis, traputis, švelnutėlis. Linkime jam stiprėti ir nesirgti. O visų gerų žmonių labai prašome prisidėti prie jo išlaikymo. Dabar reikia daug daug pieno mišinio, o po 1-2 savaičių reikės pačių geriausių, kokybiškiausių ir skaniausių, deja, labai brangių konservukų...

Taip tik atrodo: mažas, kiek jam ten reikia... Nė velnio! Reikia labai daug, patikėkite. Specialių, geresnių konservų reikia tam, kad mažylio skrandis „nesustreikuotų“ pereinant nuo pieno mišinuko prie normalaus kačių maisto. Dirbtinai maitinami ir be mamos pieno auginami mažyliai būna ypač trapūs, tad tikrai negalime rizikuoti Dėžinuko sveikata. Juk jis privalo išaugti į nuostabų, didelį ir gražų katiną!

Prisidėkite prie Dėžinuko sėkmingos kelionės į laimę ir naujus namus. Ačiū. Ūgtelėjęs ir sustiprėjęs Dėžinukas dairysis ir tikrų namų. Mūsų kontaktai: 868973782, 861558898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius).