Dvi dienas vyksiančiame festivalyje dalyviams siūloma daugybė pramogų – nuo intelektualios diskusijos su žymiais visuomenės veikėjais apie ugnį, degusią roko pionierių širdyse ir padėjusią pamatus mūsų laisvei, iki eksperimentų ir improvizacijų su muzikantais, įvairių socialinių akcijų, kūrybinių dirbtuvių, amatininkų parodų.

Maištaujančio jaunimo taikinyje - visuomenės susvetimėjimas ir abejingumas, apie kurį bus kalbama roko maršų, griovusių sienas, ritmais. Atvykusieji galės apsistoti palapinių miestelyje.

Festivalis „Tėvo gitaraRokiškyje rengiamas jau aštuntus metus. Jo tikslas – sukurti erdvę pasirodyti jaunoms ir profesionalioms savo muziką kuriančioms grupėms bei pasakyti griežtą „ne“ fonogramoms, ugdyti muzikinį jaunimo skonį, skatinti vaikų ir tėvų bendradarbiavimą. Festivalis remia jaunas, savo auditorijos ieškančias grupes, atliekančias gyvą kokybišką muziką. Per renginio gyvavimo metus pasirodė daugiau nei 50 grupių iš viso pasaulio, pagelbėjo per 400 savanorių. Renginio organizatorius – Rokiškio jaunųjų lyderių klubas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)