Šiaulėniškių bendruomenės pirmininkės Ievos Bliznikienės teigimu, tarptautinės vaikų gynimo dienos šventės minėjimą Šiaulėniškių bendruomenė miestelyje rengs pirmą kartą. „Mums visi vaikai yra svarbūs. Šia švente siekiame, kad tai jaustų ir kiekvienas Šiaulėnų miestelyje gyvenantis vaikas. Manome, kad mažieji tikrai nenusivils mūsų bendruomenės moterų parengta linksma programa“, - sakė I. Bliznikienė.

Šiaulėnų miestelio vaikučiai antradienį nuo 12 val. galės džiaugtis ir nemokamai žaisti pripučiamų batutų parke, kurie atkeliavę iš Kretingos.

„Šventė vyks Šiaulėniškių bendruomenės namų kieme, kur įsikurs įvairūs mažųjų poetų, piešimo, rankdarbių skverai.  Vaikučių ir jų tėvelių lauks ne tik daug  prizų ir staigmenų, bet ir vaikų grupės iš  Šiaulių „Svirpliukai“ pasirodymas. Dėkojame visiems prisidėjusiems prie šios šventės organizavimo ir parėmusiems  mūsų vaikų šventę: verslininkams – UAB „Litpirma“ ir jos vadovui Jorgenui Andersenui, ŽŪB Minaičių bendrovė vadovui Z. Rimkevičiui, UAB „Sulinkiai“,  Šiaulėnų seniūnijai, ŽŪB „Šiaulėnų statyba“. Tikimės visi kartu smagiai praleisime laiką“, - į šventę kvietė bendruomenės pirmininkė.

Tarptautinės vaikų gynimo dienos šventės programos pradžia numatoma 13.30 val. Šventė vyks Šiaulėniškių bendruomenės namų kieme (buvusiame vaikų darželyje).

---
Buvai šioje šventėje? Esi pilnas įspūdžių? Nori pasidalinti nuotraukomis ar vaizdo įrašais? Siųsk įspūdžius el.pašto adresu pilieciai@delfi.lt arba kelk į mūsų sistemą čia. Vaizdo įrašus kelk čia, o nuotraukas siųsk el.pašto adresu renginiai@delfi.lt (nuotraukos pavadinime nurodykite renginio vietą ir pavadinimą bei Jūsų vardą be lietuviškų raidžių)! Visas Piliečių nuotraukas iš renginių galite pamatyti čia.