„Krepšinis Lietuvoje – tai ne tik sportas, tai kažkas ypatingo, kas gali apjungti visus. Lietuvos krepšinio komandų pergalės gali suteikti motyvacijos tūkstančiams žiūrovų siekti kažko daugiau asmeniniuose darbuose ir įvairiuose gyvenimo išbandymuose“, – sako klubo direktorius Osvaldas Kurauskas.

Krepšinio klubas „Neptūnas“ nusprendė neeiliniu įvykiu pažymėti savo 50-ies metų gyvavimo istoriją. Visos Lietuvos moksleiviams bei studentams pristato naują projektą – pirmąsias „Neptūno“ žaidynes. Skelbiant tą žinią „Neptūno“ talismanas apkeliavo 50 Lietuvos miestų, pasidarė asmenukę prie miesto ženklo ir atliko išskirtinį triuką miesto žinomiausioje vietoje. Greitu laiku bus pristatytas ir trumpas filmas apie šią talismano kelionę, per kurią jis įveikė daugiau kaip 3500 kilometrų Lietuvos keliais.

Nuo šiandien „Neptūnas“ kviečia visus Lietuvos moksleivius ir studentus burtis į komandas. Vieną komandą turi sudaryti mažiausiai penki vienos mokslo įstaigos nariai. Jie turi registruotis žaidynių portale www.delfi.lt/neptunozaidynes ir laukti užduočių, kurias turės įvykdyti. Kas savaitę komandoms bus pasiūlyta įvykdyti vis skirtingą užduotį ir ją nufilmuoti, įkelti į youtube.com svetainę, o nuorodą persiųsti organizatoriams. Pirmosios žaidynės truks vieną mėnesį, o po to bus surengtas finalinis balsavimas, kurio metu ir bus išaiškinti nugalėtojai.

Nugalėtojų laukia išties įspūdingi prizai: 500 kvietimų į Druskininkų vandens parką, 8000 buteliukų „Vichy Fresh“ gėrimų, restorano „McDonald's“ kvietimai, buities technikos ir elektronikos prekybos tinklo „Technorama“ ir sportinių prekių parduotuvių tinklo „Sportland“ įsteigti prizai – piniginiai čekiai, sporto klubų tinklo „Impuls“ dovanos. Taip pat krepšinio atributika, bilietai į krepšinio rungtynes. Kiekvienas dalyvis gaus krepšinio klubo „Neptūnas“ apyrankę.

Paskubėkite registruotis dalyvaujančių komandų skaičius ribotas.

Visą platesnė informacija teikiama žaidynių portale:www.delfi.lt/neptunozaidynes

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją