Skubame taisyti to menkystos klaidas ir reabilituoti žmogų suluošinto gyvūno akyse.

„Jeigu kelias sunkus, vadinasi, jis kažkur veda“... Visai neseniai perskaičiau šiuos žodžius, kurie man į atmintį įstrigo giliai ir ilgam. Kelias, kuriuo norime eiti su šia, žmogaus nuskriausta ir sunkiai sužalota kalyte, bus labai, oi labai, nelengvas.

Operacija, pooperacinis periodas, reabilitacija... Ir visam tam pasiryžo mergina, kuri su šia liūdnų akių savininke neturi visai nieko bendro. Tiesiog dėl geros širdies ir didelio noro padėti ji perėmė iš „Nuaro“ kalytę į savo globą. Deja, sužalojimai rimti: atlikus rentgeną, paaiškėjo, kad lūžę dubens kaulai ir tam, kad kalytė toliau galėtų gyventi kokybišką gyvenimą, reikalinga operacija, kurios kaina – 400 eurų. Vienam žmogui tai nepakeliama finansinė našta, bet mums visiems kartu tai yra įmanomas dalykas.

Artėja šventės ir kiekvienas iš mūsų gali padaryti po mažą stebuklą. O iš tų mažų, kaip mozaika, susidėlios ir vienas didelis. Juk neapsakoma laimė padėti tam, kuriam Tu gali padėti, tam, kuris negali kalbėti ir pats paprašyti. Gėris ir dideli darbai prasideda nuo mažų darbų, o dideli pokyčiai – nuo mažų pokyčių. Kurti gerus darbus ir sėti gėrį gali visi be išimties. Jūsų pagalba gyvūnui gali atstoti visą pasaulį, visą gyvenimą, o Jūsų gerumas pokyčiams gali įkvėpti ir Jūsų draugus.

Kviečiame prisidėti visus galinčius ir norinčius tą padaryti (organizacijas – irgi), o ypatingai tuos, kurie tai žadėjo, kol pirmoji pagalba dar nebuvo suteikta. Tik mes visi kartu surėmę pečius galime padaryti stebuklą, tik mes visi kartu galime dar vieną gyvybę pastatyti ant kojų. Ir ne perkeltine, bet tiesiogine prasme.

Jeigu norite paremti kalytės gydymą paskambinkite tel. 8 623 54 169 arba parašykite Gretai el.p. gretear@gmail.com. Ji globoja ir taiso klaidas to, kuris paliko suluošintą gyvūną mirčiai.