Moliūgas yra ryški asmenybė, jis užsispyręs ir žinantis, ko nori, o ko gi jis nori – paklausite? Pirmiausia, jis nori sočiai ir skaniai pavalgyti, tada, kai jau pilvas nebegurgia, jam reikia šilto guolio ir mylinčių rankų, na, o kai instinktai šaukia – pirmyn į klajones ir medžioklę.

Moliūgėlis labai geras kompanionas – jis visada palydės jus į mišką ir padės darbus kieme ir darže nudirbti, o kai prisėsite pailsėti – jis bus šalia, prisiglaus ir prašysis paglostomas ar net panešiojamas. Savo tvirtą nuomonę jis gali išreikšti ir jeigu darysite kažką ne pagal jo taisykles, pavyzdžiui, nuspręsite eiti namo, o Moliūgui vietos ten nebus, liūdės ir pyks Moliūgėlis tada ir nenorės Jūsų paleisti. Tad labai ieškome jam namų, kuriuose jis turėtų laisvę keliauti, kur akys veda, o kartu turėtų ir šiltą guolį bei mylintį glėbį.

Moliūgas pas mus priklydo prieš kelis mėnesius labai suvargęs ir sulysęs, priglaudėme jį ir su VšĮ „Naminukai“ pagalba išgydėme. Galvojome, kad galbūt jis grįš į savo teritoriją ar turėtus namus, tačiau, ko gero, nebuvo ten jo gyvenimas lengvas, nes nusprendė jis nuo mūsų namų durų nebesitraukti. Tačiau mūsų namai jam nėra tinkamiausi, nes turime daug kitų gyvūnų, o jis nori karaliauti vienas ir draugauti su mūsiškiais nesiruošia, kiek geriau sutaria su šunimi, tad su šuniuku susidraugauti vilties tikrai yra.

Negalime jam pasiūlyti ir šilto guolio bei daug dėmesio ir tikrai matome, kad būtent tos draugystės jam trūksta labiausiai, šaltį lauke dar galima pakelti, bet šaltį širdyje labai sunku... Taigi nusprendėme bandyti šiam gražiam raudonplaukiui rasti namus. Moliūgas nėra jaunuolis, jam galėtų būti apie 10 metų, bet tikiu, kad jis yra tas katinas, kuris nugyvens dar 15, o gal ir daugiau.

Moliūgas yra kastruotas, uždaroje patalpoje moka naudotis kraiko dėžute, nėra išrankus maistui, geru oru mėgsta daug klajoti, o grįžęs myluotis. Na, o šaltu oru, kaip ir visiems, jam reikia prieglobsčio namuose, kur jaustųsi saugus. Galbūt gyvenate kaime ir jums trūksta draugo, o gal turite vienišų draugų ar giminaičių, kuriems praverstų toks charakteringas kompanionas? Mes esame kantrūs ir turime daug vilties, o Moliūgas sakė lauks, kiek reikės, tad labai prašau visų dalintis.

Dėl Moliūgo skambinti tel. nr.: 868496937.