Katinėlis beveik nestato priekinės letenos, jos sąnarys patinęs. Nieko nepadarysi – nėra gydymo, operacija negalima. Todėl gyvens tiek, kiek likimo lemta. Turėjome jį tada paimti iš stacionaro, o padėti nebuvo kur. Pagalbos ranką ištiesė viena mūsų gyvūnus jau globojanti mergina. Deja, namuose ji turi ne vieną ir ne dvi keturkojes būtybes...

Maksiui teko pratintis prie kambariokų. Pats Maksiukas labai taikus, draugiškas ir per daug nelenda kitiems katinams į akis. Bet būdamas 7 kg, labai aukštas ir stambus, šlubuodamas, Maksis gąsdina savo keturkojus draugus, todėl dažnai yra skriaudžiamas, mušamas. Ir nutiko tai, ką galima buvo numatyti: globėja pastebėjo ant Maksio nugaros didžiulį guzą. Manėme, kad tai plintantis vėžys, bet netrukus tas baisus gumbas sprogo. Atsivėrė didžiulė skylė.

Skubėjome į gydyklą. Nuskutus kailį gydytojai pamatė, kad jo nugara visa „kiaura“ – sukandžiota! Košmaras... Vargšas negali normaliai apsiginti su ta savo nevaldoma letena. Teko taikyti narkoze, operuoti tas skyles, statyti kelis drenus. Laukia ilgas gydymas. Kur gi garantas, kad taip vėl nenutiks? Žinoma, kad nutiks. O dabar, kai jis mėnesį bus su gaubtu, turės tik vieną leteną, kuria remiasi, bus dar labiau skriaudžiamas.

Reikalingas globos perėmėjas, žmogus, kuris Maksį priglaus iki padovanojimo. Nepaisant jo ligos, mes tikime, kad jis gyvens dar ilgai ir laimingai, teiks kažkam džiaugsmą, laimę. Neprarandame vilties, kad kažkur yra jo žmogus. Būsime dėkingi, jei prisidėsite prie Maksio operacijos ir gydymo bei išlaikymo. Labai ačiū.

Maksis – tobulas, be galo meilus, labai gražus milžinas. Seniai tokį didžiulį katiną buvome matę. Svarbiausia dienos užduotis – iš žmogaus gauti daug dėmesio, glostymų, garsiai, be sustojimo murkti. O jau konservus kaip mėgsta! Vienu prisėdimu gali sulapnoti 400 g.!

Šis katinas tiks visiems, kas nori namuose turėti didžiulį rainą draugą, nuolat būsiantį šalia. Maksis tiks šeimynai su vaikais. Linksmas, gerai nusiteikęs, ramus, švelnus. Katinėliui gali būti 7 m. Padovanokite jam namus.

Katinas nepaprastai išskirtinis, su juo galite susipažinti skambindami, rašydami mums. Mūsų kontaktai: 868973782, 861558898 arba info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius).