Vos priartėji, bandai kišti ten ranką, mažytis kaip žvirbliukas kačiukas tuoj sprunka gilyn. Laikas bėgo, orai vėso, reikėjo kažkaip ištraukti tą klykiančią būtybę. Apsišarvavę įranga, konservais, strimelėm ir kantrybe keliavome ieškoti to nelaimingo padaro

Situacijos, kai gyvūnai įstringa arba papuola į įvairias ventiliacijos angas, vamzdynus ir pan. būna itin komplikuotos ir sudėtingos, reikalaujančios daugybės laiko ir netradicinių sprendimų paieškų (deja, traukti įstrigusių gyvūnų visokiose skylėse nevažiuoja jokia valstybinė institucija, tai savanorių „reikalas“). Suradome...

Bailiuko nykštuko galvytė tai pasirodydavo, tai vėl įlįsdavo gilyn. Bet neklydome, alkis ir troškulys buvo toks stiprus, kad vargais negalais, susikonstravus „gaudyklę“ katinėlis buvo išviliotas. Be jokių abejonių, streso buvo ir katytei, ir mums – ne toks judesys, ir situacija galėjo negrįžtamai pasikeisti.

Ventiliacinė anga vedė į namo sienas. O jei jis ten būtų įpuolęs, ištraukti jo negalėtumėme, nes niekas namų negriauna dėl vargšų nelaimingų įstrigusių gyvūnėlių. Laimei, priglaudė mažiuką šnypštuką apie nelaimę pranešusi mergina. Deja, globa labai komplikuota, nes naminė suaugusi globėjos katė nekenčia mažo svečio, jį skriaudžia, namuose –– karo būklė ir didžiulė rizika, kad vos 1,5 mėn. kruopa bus sužalota. Skubame Luizai ieškoti namų!

Luiza – 1,5 mėn. raina mažytė katytė. Linksmutė, išdykusi, aktyvi ir sveika. Tvarkingai naudojasi dėžute, labai protinga, neįkyri. Kaip visi maži kačiukai kelia džiaugsmą ir šypseną. Luizai reikia dėmesio, švelnumo ir meilės. Ištikimam ir rūpestingam šeimininkui ši tobula lėlytė dovanos draugystę, švelniai glausis, meiliai murks ir dosniai atsilygins meile.

Globėjos nr. – 8 699 94 902 (Vilnius). Mūsų kontaktai – tel.nr. 8 689 73782, 8 615 58898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius). Draugaukime ir socialiniame tinkle.