Savo egzistavimu ji trukdo kai kuriems darbuotojams, o labiausiai - darbovietės direktoriui. Ne, ji neapdergia pakampių, netriukšmauja ir nekelia niekam pavojaus, tačiau „įkyriai tupi ant laiptų“ kaip gyvas priekaištas, todėl direktorius nusprendė, kad jo biuro reputacijos nedrums iš kažkur atsiradusi benamė katė. Jis liepė darbuotojams tuoj pat surasti būdą jos atsikratyti, arba padarys tą pats tik, kaip darbuotojai įtaria, ne pačiu humaniškiausiu būdu.

Laiko išgelbėti katytę yra nedaug, iki kitos savaitės. Šiuo metu tiesiog neturime laisvo globėjo, kuris sutiktų ją priimti, todėl prašome jai laikinos globos/namų arba finansinės pagalbos, kad galėtume ją patalpinti į stacionarą, kol rastume laikiną globą arba namus, bei galėtume ją sutvarkyti - įvertinti sveikatos būklę, sterilizuoti, nuparazitinti.

Jei galite pagelbėti ir suteikti šiai katytei globą bent kelioms savaitėms, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, rašykite žinutę).

Jei negalite pagloboti, bet galite jos gelbėjimo operacijai duoti pradžią ir prisidėti prie išlaikymo stacionare išlaidų bei sterilizacijos, paaukoti galite į „Naminukų“ sąskaitą.