Pas gydytoją Almantą Makselį atlikau lazerinę akių regos korekciją. Praėjus mėnesiui turėjau nuvykti pasitikrinti, kaip viskas gija po operacijos. Kartu su savimi pasiėmiau ir savo sesę, kad pasikonsultuotų su šiuo gydytoju dėl akių regos korekcijos taip pat.

Patikrinęs mano akis, gydytojas pasikviečia mano seserį, pasisodina ir sako: „Nurykite seiles.“

Sesuo atlieka šį veiksmą, o gydytojas A.Makselis taria, net netikrinęs jos regos: „Jūsų akys palauks, greičiau kreipkitės pas endokrinologą.“

Viską atlikome, kaip ir buvo rekomenduota: sesuo kreipėsi į šeimos gydytoją, ši nukreipė ją pas endokrinologą, buvo atliekama daugybę tyrimų ir išgirstame: „Jums reikia kuo greičiau operacijos, jus turite piktybinį skydliaukės naviką.“

Sesuo pasimetusi bando dar sakyti, kad jai reikia laiko, gal per vaikų atostogas galima daryti operaciją? Tačiau gydytojai sako, kad nėra laiko ir operacijos reikia nedelsiant.

Sesei skydliaukę išoperavo, buvo ilgas tolimesnis gydymas, praėjo jau daugiau nei metai. Dabar sesuo jaučiasi puikiai ir viskas yra tik tik gydytojo oftalmologo Almanto Makselio dėka. Nuoširdžiausias Jums ačiū, Gydytojau, už išgelbėtą sesės gyvybę. Liksime Jums dėkingi amžinai.

Savo pasakojimus apie medikus ir padėkas jiems siųskite adresu pilieciai@delfi.lt. Laimėkite fantastišką poilsį ENERGETIKE!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją