Pirkėjo UAB „DK Investicijos“ vadovas Darius Krasaitis neabejoja šios investicijos perpektyvumu: „Mano asmeninė patirtis mažmeninėje prekyboje leidžia daryti prielaidas, kad šiandien „Stumbro“ akcijos nėra tinkamai įvertintos, o didžiausio alkoholinių gėrimų gamintojo sėkmingas produktų potfelio valdymas bei aktyvus skverbimasis į užsienio rinkas netrukus turėtų parodyti ir savo rezultatus, kurie tiesiogiai įtakos akcijos kainos kilimą.“ – kalbėjo Darius Krasaitis.

AB „Stumbras“ yra seniausias ir didžiausias Lietuvos stipriųjų alkoholinių gėrimų gamintojas. Bendrovė savo veiklą pradėjo 1906 metais Kaune. 2006 metais bendrovės gamybos apimtys viršijo 17 mln. litrų produkcijos per metus.

2003 metų spalį „MG Baltic“ antrinė bendrovė „Mineraliniai vandenys“ iš valstybės įsigijo 91,95 proc. „Stumbro“ akcijų. Po sandorio su „DK Investicijos“ „Mineraliniai vandenys“ valdys 94 proc. Kauno įmonės akcijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją