Kaip teigiama bendrovės pranešime, jau ateinančių metų vasarą rinkai planuojama pasiūlyti aukščiausios kokybės tualetinį popierių ir popierinius rankšluosčius, pagamintus, naudojant pažangiausią "Fusion Art Embosing" popieriaus pagrindo įspaudimo technologiją.

Originali įspaudo tekstūra ant rankšluosčių ritinėlio sukuria 3D efektą bei leidžia atkurti įvairius grafinius vaizdus.

Rugsėjo mėnesį įmonių grupė, kurią sudaro AB "Grigiškės" ir UAB "Baltwood", pasiekė 12,97 mln. litų apyvartą, tai yra 35 proc. didesnę negu tą patį praėjusių metų laikotarpį, kai grupės pardavimas ir suteiktos paslaugos siekė 9,605 mln. litų ir uždirbta 1,05 mln. litų pelno, tai yra 54 proc. daugiau negu 2006 m. rugsėjo mėnesį.

Per devynis šių metų mėnesius įmonių grupės apyvarta viršijo 105 mln. litų, palyginti su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu, pardavimas padidėjo 19,6 proc. Devynių mėnesių pelnas siekė 4,9 mln. litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją