Rusijos tyrimų komitetas pranešė, kad per vakarykštį išpuolį Maskvoje žuvo 115 žmonių. Remiantis pranešimu, kuriuo komitetas pasidalijo „Telegram“ žinučių programėlėje, koncertų salės griuvėsius šalinančios gelbėjimo tarnybos rado daugiau žuvusiųjų kūnų.

„Šiuo metu žuvusiųjų skaičius siekia 115 žmonių“, – teigiama pranešime ir priduriama, kad paieška tęsiama.

Maskvos koncertų salė

Grupuotė „Islamo valstybė“ (IV) prisiėmė atsakomybę už penktadienį Maskvos koncertų salėje įvykdytą mirtiną ginkluotą ataką.

Maskvos koncertų salė

Rusijos žiniasklaida skelbia, kad žudynes Maskvos koncertų salėje surengę teroristai buvo penki, su savimi jie turėjo didelį kiekį šaudmenų ir degaus skysčio, veidus slėpė po kaukėmis. Pasak liudininkų, į žmones šaudę žudikai veikė taip, tarsi viską būtų iš anksto anksto kruopščiai suplanavę ir rimtai pasiruošę išpuoliui. Teisėsaugininkai spėja, kad dalis sprogmenų koncertų salėje „Crocus City Hall" galėjo būti paslėpta prieš išpuolį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)