Tačiau karas Ukrainoje vyksta jau daugiau nei metus, vis skelbiama apie didelius Rusijos nuostolius, tad ar verta kurti atgrasymo planus, nes gal Rusija nebeturės pajėgumų pulti?

„Kokie ten nuotoliai. Paimkite kad ir ukrainiečių skelbiamus skaičius, kad apie 200 tūkst. Rusijos kareivių yra žuvusių, reiškia apie 400-600 tūkst., sužeistų, reiškia kažkur arti milijono išvestų iš rikiuotės. Tačiau rusai, užimdami Donbasą ir Krymą, savo žmonių skaičių pasididino kokiais 4-5 milijonais. Taigi, kad didžiausias turtas žmonės. Putinas gali sakyti, kad mes laimėjome, kad paaukojome kelis šimtus tūkstančių, o turime kelis milijonus. Tai čia nevienareikšmis atsakymas. O ir ta geležis yra atstatoma, ypač kai diktatūrinis blokas vienijasi. Ir jei reikės, o manau, kad reikės, ateityje Kinija duos ne tik technologijas, karo priemones, bet duos ir savanorius“, – tvirtino P. Vaitiekūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)