Apie 5 val. 50 min. Ukmergės rajone, Vydiškių seniūnijoje, ties Dukstynos kaimu, magistralėje A2 Vilnius–Panevėžys, ties degaline prie nuvažiavimo į Ukmergę, vilkiko MAN vairuotojas (gim. 1990 m.) įvažiavo į griovį ir apsivertė.

33 metų vairuotojas išlipo iš sunkvežimio pats. Dėl kaklo ir nugaros skausmų vyras nuvežtas į ligoninę Ukmergėje.

Policijos duomenimis, avarija įvyko, kai vairuotojas neįvertino meteorologinių sąlygų bei labai slidžios kelio dangos ir nepasirinko saugaus greičio.

Netoli šios vietos dar viena avarija įvyko 6 val. 48 min. Nuo kelio nuvažiavo ir ant šono apvirto mikroautobusas VW LT. Jo vairuotojas (gimęs 1980 m.) išlipęs pasakė, kad nukentėjusiųjų nėra, apgadintas automobilis.

Dar viena avarija rytą įvyko Vilniaus rajone. Netoli Marijampolio, Žaliosios kaime, važiuojant nuo Turgelių į Rudaminą, automobilis „Audi“ nuvažiavo nuo kelio.

Medikų pagalbos prireikė 37 metų moteriai.

Eismoinfo.lt 6 val. ryto pranešė, kad sudėtingesnės eismo sąlygos Šiaulių, Telšių, Utenos ir Alytaus apskrityse dėl susiformavusio plikledžio.

Likusioje šalies dalyje valstybinės reikšmės kelių dangos šlapios, vietomis padengtos pažliugusiu sniegu, provėžotos, eismo sąlygos taip pat sudėtingos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją