Avarijos metu tvyrojo didelis rūkas. Automobilio "Audi A3" 22 metų vairuotoja Sabina atvažiavo nuo Triušelių kaimo pusės. Ko gero greičio nemažo būta - pirmosios stabdymo žymės rastos prieš pat žiedinės sankryžos saugumo salelę. Tada užlėkta ant jos, žiedinės sankryžos viduryje nuverstas kelio ženklas. Automobilis iščiuožė į priešingą kelio pusę, nuskriejęs nuo kelio šalia elektros apšvietimo stulpo, vertėsi dar kartą ir, išlėkęs iš griovio, atsidūrė ant jo krašto apvirtęs ant stogo.

Nelaimės vietoje apie sudaužytą automobilį vaikščiojęs vairuotojos sugyventinis paaiškino, kad jiems būnant svečiuose Triušeliuose, jie truputį apsipyko. Mergina sėdusi į automobilį ir išvažiavusi namo į Gindulius. Jis jai skambinęs kelis kartus. Telefonu ilgai niekas neatsakė, galiausiai kažkas atsiliepęs patikino, kad mergina saugiai ištraukta iš automobilio ir perduota medikams. Vaikinas į įvykio vietą kelis kilometrus atbėgo iš Triušelių.

Pasak vairuotojos draugo, dėl avarijos jis kaltinantis tik rūką. Alkoholio merginos kraujyje neturėtų būti rasta. Ir šiaip, ji yra patyrusi vairuotoja, nes dalyvauja įvairiuose slalomuose ir raliuose.

Sabinai A., gim. 1992 m., ligoninėje diagnozuotas galvos ir kojos sumušimas, antakio žaizda bei girtumas. Mergina paleista gydytis namo. Kiek alkoholio buvo jaunosios vairuotojos organizme, parodys kraujo tyrimas.

Klaipėdos kelių policijos biure dėl šios pradėtas tyrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (188)