Taksi vairuotojams dažnai tenka spręsti kvailas ar nemalonias situacijas, tad ir šį kartą vairuotojas nepasimetė. Tiesa, vyras neslėpė, kad nemalonu, kai kažkoks prašalaitis įsiropščia, įsitaiso išilgai keleivio vietoje priekyje, tvoskia alkoholiu ir dar susikrauna kojas ant vairuotojo.

Laimei, kvietę taksi keleiviai buvo geranoriškai nusiteikę, jie nekėlė skandalo ir puikiai suprato, kad taksi vairuotojas dėl to tikrai nekaltas. O dar kaip tik naktį reidą surengę policijos pareigūnai stovėjo taksi keleiviams reikalingo maršruto kelyje.

Prie policijos kordono privažiavęs taksi vairuotojas sustojo ir paaiškino, kad du keleiviai jį išsikvietė, o štai trečias, sėdintis priekyje, įsibrovėlis.

„Jis ant manęs susikrovė kojas, pradėjo čia visokias nesąmones išdarinėti, neturiu kur jo dėti, – pasakojo į kuriozinę padėti patekęs taksi vairuotojas. – Jis net normaliai nekalba, sakė, vežk ir viskas“. Kad keleivis prisisegtų saugos diržu, susitarti nebuvo įmanoma.

Policijos pareigūnai bandė kalbinti jau snūduriuoti ėmusį neadekvatų keleivį. Šis pareiškė, kad gyvena Kaune. Dar po kelių bandymų prakalbinti, tapo aišku – vyras mano, kad yra Žiežmariuose. Jis dar bandė kažkam skambinti, bet to padaryti niekaip nesugebėjo, telefonas jo rankoms ir akims nepakluso.

Taksi vairuotojo problemą pareigūnai greitai išsprendė. Buvo iškviestas patrulių ekipažas, kuris pavėžintų pasiklydėlį kur priklauso. Persodinus alkoholiu tvoskiantį ir jau nesuvokiantį realybės kaunietį į iškviestą dar vieną pagalbininkų ekipažą, jis išvežtas išsimiegoti ant valdiškų gultų. O taksi vairuotojas pagaliau galėjo ramiai nuvežti jį iškvietusius keleivius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)