L. Asanavičiutės g. esančiame prekybos centre trečiadienio vakarą, apie 20.20 val., girtas pilietis Jonas K. (gim. 1964 m.) užėjo į atelje, kur taisomi drabužiai, pagalbines patalpas ir ten užmigo.

Uždarant prekybos centrą apsaugininkai, turėję apžiūrėti visas patalpas, miegančio vyro nepastebėjo.

Naktį atsibudęs Jonas nuėjo į „Norfos“ alkoholio skyrių, pasiėmė degtinės butelį, jį išgėrė, grįžo į pagalbinę patalpą ir vėl užmigo.

Jis buvo pastebėtas tik ketvirtadienį. Tuo metu vyras dar miegojo. 11.50 val. apie tai buvo pranešta policijai. Dėl vagystės Jonas buvo nuvežtas į policijos komisariatą, ten jam nustatytas sunkus girtumas. Kadangi girtų negalima apklausti, vyras iš komisariato nuvežtas į blaivyklą (nakvynės namai „Sala“).

Šį įvykį DELFI pakomentavo „Norfos“ atstovas spaudai Darius Ryliškis: „Juokingas įvykis. Artėjančių švenčių proga tam girtuokliui pretenzijų nereikšime. Bet tai nereiškia, kad jų nereikšime ir apsaugos darbuotojams. Tai įvyko dėl jų aplaidumo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)