Policijos departamento prie VRM Valdymo tarnybos Viešosios tvarkos ir eismo priežiūros valdybos Eismo priežiūros skyriaus pareigūnai Eltą informavo, kad vasaros metu ypač autoįvykių pagausėja tamsiuoju paros metu bei savaitgaliais. Naktį Anykščių rajono Kavarsko miestelyje dėl saugaus greičio nesilaikymo nuo kelio nuvažiavo ir į medį atsitrenkė 18-mečio Andriaus Jasikonio vairuojamas automobilis BMW 525. Įvykio metu žuvo 21 metų keleivis.

Skuodo rajono Ylakių miestelyje taip pat nakties metu nuo kelio nuvažiavo ir, atsitrenkęs į medį, užsidegė automobilis "Ford Sierra". Automobilyje sudegė jo savininkas 23 metų Arūnas Jakštas, kuris, manoma, vairavo automobilį, ir 20 metų Imantas Lipskis. Nukentėjęs 18 metų keleivis, padedant vietiniams gyventojams, buvo ištrauktas iš automobilio.

Vilkaviškyje, J. Basanavičiaus gatvėje, 33 metų šio rajono gyventojas Kazys Šidlauskas, būdamas neblaivus ir neturėdamas tam teisės, vairavo automobilį "Volkswagen Passat". Posūkyje nesuvaldytas automobilis atsitrenkė į pakelės medį. Įvykio metu žuvo 32 metų moteris ir jos 7 metų sūnus. Du 4-erių metų vaikai buvo paguldyti į ligoninę.

Nesaugiai važinėja kai kurie vairuotojai ir kaimo keliais. Plungės rajono Jovaišiškės kaime (kelyje Mažeikiai-Plungė-Tauragė) vakare automobilis "Mercedes-Benz 308", kurį vairavo 32 metų Mindaugas Markūnas, atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusio traktoriaus "MTZ-82" priekabą (nedegė galinės gabaritinės šviesos), pakrautą rąstais. Nuo smūgio lengvasis automobilis užsidegė. Šio eismo įvykio metu žuvo 31 metų "Mercedes" keleivis, sužalotas vairuotojas, kuris paguldytas į ligoninę. Traktorių vairavo 44 metų minėto rajono gyventojas.

Šilutės rajono Šlaunių kaime į pakelės griovį įvažiavo ir apvirto traktorius T-16. Jį vairavęs to paties rajono gyventojas 20 metų Donatas Užpelkis žuvo.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją