Anot Policijos departamento, vasario 28 d. apie 15 val. pareigūnai vyko į kaimą Vilniaus r.

Buvo gautas pranešimas apie galimai neprižiūrimus nepilnamečius vaikus. Policininkai turėjo informacijos, kad namuose gali būti šuo.

Pareigūnams duris atidariusi moteris (gim. 1992 m.) patvirtino šią informaciją, policininkai paprašė uždaryti šunį kitame kambaryje.

Paskui pareigūnai paklausė, ar namie yra vaikų. Moteris tikino, kad vaikai yra pas močiutę, bet paprašyta pasakyti močiutės telefono numerį, to padaryti negalėjo.

Pareigūnams kilo įtarimų, kad vaikai yra kitame kambaryje. Atidarę duris, policininkai ant lovos pamatė tris mažamečius (gim. 2019, 2016 ir 2009 m.).

Nuo moters sklido stiprus alkoholio kvapas. Patikrinus alkotesteriu, šeimininkei nustatytas vidutinis girtumas (1, 56 prom.). Motinai buvo paaiškinta, kad pareigūnai iškvies vaiko teisių dabuotojus.

Tuo metu iš lauko įėjo vyras, už pavadėlio laikantis didelį agresyvų šunį. Vyras keikė pareigūnus ir grasino paleisti šunį. Gyvūnas lojo ir taikėsi kąsti vos už metro stovintiems pareigūnams. Šie išsitraukė ginklus ir reikalavo patraukti šunį.

Galiausiai šunį iš sugyventinio atėmė moteris. Tuo metu policininkai, panaudoję specialiąsias priemones ir kovinių imtynių veiksmus, vyrą pargriovė ant žemės ir surakino antrankiais.

Vyras (gim. 1972 m.) buvo sulaikytas, jam nustatytas lengvas girtumas (0,58 prom.). Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją