Telekomunikacijų bendrovė „Telia“ per šias Kalėdas dovanoja žmonėms su regos negalia visas kultinio filmo serijas su garsiniu vaizdavimu. Filmai bus pasiekiami „Telia Play+“ platformoje jau nuo gruodžio 1 dienos.

Garsinis vaizdavimas, tai vizualinės informacijos perteikimas žodžiu. Tai reiškia, kad žiūrint filmą, tai, kas vaizduojama ekrane ir yra svarbu siužetui – perteikiama sakytine kalba. Garsinis vaizdavimas yra trumpi, tikslūs, neutralūs daiktų, paveikslų ir scenų komentarai, padedantys žmonėms su regos negalia geriau suprasti kas tuo metu yra rodoma ekrane ir mėgautis filmo siužetu.

„Tokie kultinai filmai kaip „Haris Poteris“ ar „Vienas namuose“ jau yra tapę neatsiejama Kalėdų laukimo dalimi, tad pirmiausia pasirinkome žmonėms su regos negalia padovanoti galimybę pasimėgauti stebuklingais jaunojo burtininko ir jo draugų nuotykiais“, – pranešime spaudai sako „Telia Play“ vadovė Vitalija Kibildė.

Hario Poterio filmus su garsiniu vaizdavimu „Telia Play+“ platformoje galės išvyti visi užsisakę „Telia Play“ paslaugą, kuria visą gruodžio mėnesį bus galima naudotis nemokamai.

„Tai, kad „Telia Play“ platformoje atsiranda visos Hario Poterio filmo dalys su garsiniu vaizdavimu yra tik mūsų paslaugų prisitaikymo prie visų klientų poreikių pradžia. Ateityje su garsiniu vaizdavimu planuojame pateikti dar daugiau filmų ir pramoginio turinio“, – teigia V. Kibildė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją