1. Pečius apnuoginančios palaidinės

Tai paprastas ir lengvas būdas parodyti šiek tiek nuogo kūno, pernelyg nepadauginant. Būtent šį darbą puikiai atlieka suknelės ar palaidinės, apnuoginančios pečius. Vyrus paprastai vilioja moters kaklas, pečiai ir viršutinė krūtinės dalis. Jiems tai atrodo labai seksualu, bet ne per daug. Nuo pečių krentančios palaidinės leidžia flirtuoti ir atrodyti žaismingai, nes parodo tik tiek, kiek reikia. Taigi didelė tikimybė, kad jis prie jūsų prieis!

2. Raudonos spalvos drabužiai

Raudona spalva vyrams yra labai patraukli. Tai jausmų ir aistros spalva, kuri gali lengvai suvilioti. Kaip manote, dėl kokios priežasties lūpų dažai dažniausiai būna raudonos spalvos? Tai vienas seksualiausių dalykų, kuriuo galite prikaustyti vyro dėmesį. Taigi nepamirškite raudonų nėriniuotų palaidinių, šaliko ir gerų raudonų lūpų dažų.

Ne veltui Azijos kultūroje populiarios raudonos vestuvinės suknelės. Raudona spalva pranoksta bet kokią kitą spalvą. Ji dera su tradicijomis ir atrodo patraukliai. Raudonai apsirengusi nuotaka savo nepriekaištingu įvaizdžiu užkariauja jaunikio širdį.

3. Sportiniai bateliai

Sportiniai bateliai

Taip, vyrams patinka aukštakulniai, tačiau jie nieko prieš, jei turėtumėte ir šiek tiek berniokiškų akcentų, pavyzdžiui, nešiotumėte sportinius batelius. Kadangi patys vyrai savo spintoje turi gerą sportinių batelių kolekciją, įsitikinkite, kad ir jūs pasirinkote gerus, madingus sportbačius. Avėdamos gerais ir kokybiškais sportiniais bateliais, tikrai padidinsite tikimybę, kad jis prie jūsų prieis.

4. Jogos kelnės

Daug vyrų gali dėl jų skųstis, tačiau turėkime galvoje, kad jie tai daro tam, jog išvengtų pagundos į jus žiūrėti! Būkime atviri: vyrams patinka žvilgčioti į merginos užpakaliuką ar kojas, o jogos kelnės šias kūno dalis itin išryškina. Taigi drąsiai apsitempkite šiomis kelnėmis, jei norite prikaustyti jo dėmesį.

5. Aukštakulniai

Kodėl vyrams patinka moterys, avinčios aukštakulnius? Nes aukštakulniai išlenkia pėdos skliautą, o tokia kojų padėtis būna tuomet, kai moteris patiria seksualinį malonumą. Taigi aukštakulniai jiems primena intymias akimirkas su moterimi. Tačiau būkite geros, pirmiausia įsitikinkite, kad galėsite su jais vaikščioti.

6. Patrumpinta palaidinė su džinsais aukštu juosmeniu

Neabejojame, kad vyrams patinka džinsai aukštu juosmeniu, ypač jei jie aptempia jūsų užpakaliuką. Derinkite juos su trumpa palaidine ir aukštakulniais. Kodėl palaidinė turi būti trumpa? Nes vyrams patinka nuogo kūno užuominos. Patrumpinta palaidinė, pro kurią blykčioja nuoga talija, atliks visą darbą už jus. Kokybiškų patrumpintų marškinėlių ieškokite gerų prekinių ženklų parduotuvėse arba užsisakykite juos internetu, pasirinkusios tinkamą dydį.

7. Kombinezonai

74-asis Kanų kino festivalis

Ar norite susikurti bosės įvaizdį? Jei trokštate atrodyti madingai ir stilingai, rinkitės kombinezoną. Tai geras variantas bet kokiam biuro renginiui ar korporaciniam susitikimui. Prie šio drabužio taip pat puikiai tiks aukštakulniai. Taigi, atrodysite ne tik stilingai ir valdingai, bet dar ir trauksite vyrų žvilgsnius.

8. Palaidinės atvira nugara

Egzistuoja kelios taisyklės, kurių derėtų nepamiršti, demonstruojant apnuogintas kūno dalis. Nuo jų priklauso, ar jūsų išvaizda bus jausminga ir subtili, ar vulgari. Pirma, jei dėvite drabužį su atvira ir gilia iškirpte, tuomet uždenkite kojas. Jei apnuoginate nugarą, tuomet pridenkite krūtinę. Atminkite, kad vienu drabužiu negalima atidengti pernelyg daug nuogo kūno.

9. Šortai

Asociatyvioji nuotr.

Šortai yra geriausias vasaros drabužis. Moterys mano, kad tai puiki apranga, o vyrams ji atrodo iš tikrųjų karšta! Nesirinkite šortų su daugybe kišenių – vyrams labiausiai patinka paprasti, džinsiniai šortukai, išryškinantys jūsų kūno linkius. Mūvėdamos šortus, atrodysite žaismingos ir koketiškos.

10. Paprasti džinsai ir marškiniai

Ar žinojote, kad paprastų marškinių ir džinsų derinys vyrams gali būti labai patrauklus? Tai įvaizdis, kuris nereikalauja daug pastangų, bet išryškina tinkamas kūno vietas ir gali būti tikrai seksualus. Nepamirškite, kad paprastumas yra pati geriausia mada, ir tik nuo jūsų priklauso, kaip ją išreikšite. Rinkitės gerus, paplėšytus džinsus ir kokybiškus marškinius. Prie šio derinio galite apsirengti ir gerą striukę.

11. Kojinės su prilimpančia juostele

Kojinės su lipnia nėrinių juostele suteikia jam seksualių užuominų apie jūsų kūną ir sužadina jo smalsumą. Vyrai negali atplėšti akių nuo ilgų kojų ir šmėžuojančios odos po suknele ar sijonu. Tai itin seksuali ir karšta aprangos detalė, galinti susukti jam galvą.

12. Vasarinės suknelės

Vasariškos suknelės yra labai prieinamos, ir mes visi tai žinome. Akivaizdu, kad atėjus vasarai ir sužydėjus gėlėms, oras tiesiog įkaista, todėl įkaisti turime ir mes! Ar žinote, kodėl vyrai taip laukia vasaros? Nes moterys pradeda vilkėti plonas, vasariškas sukneles, ir atrodo labai seksualiai. Vasarinės suknelės laido tikrai daug užuominų ir yra puikus bei gaivus drabužis. Taigi vasarą kuo dažniau nešiokite besiplaikstančią, gėlėtą suknelę.

13. Akiniai

Asociatyvioji nuotr.

Akiniai nėra drabužis, tačiau ką daryti, jei jūsų regėjimas nėra tobulas? Jei turite nešioti akinius, rinkitės stilingus ir kokybiškus variantus. Vyrus traukia moterys su akiniais – jos atrodo protingos ir įdomios asmenybės bei pašnekovės. Jei norite atrodyti dar patraukliau, nepamirškite akių makiažo.

14. Beisbolo kepuraitės

Vyrams patinka šaunios ir šauniai mėgstančios atrodyti moterys. Nors beisbolo kepuraites moterys dažniausiai mūvi sportuodamos, jas galima nešioti ir prie laisvalaikio aprangos. Be to, jei kurią nors dieną turėsite bėdų su plaukais, visuomet galite užsidėti beisbolo kepuraitę. Atrodysite madingai, jaunatviškai ir šauniai tuo pačiu metu!

15. Juoda suknelė

Moterys juodomis suknelėmis

Juoda spalva yra dar viena gundymo spalva, suteikianti moteriai pasitikėjimo savimi. Jei norite suvilioti vyrą, nėra nieko geriau už mažą juodą suknelę. Šis drabužis tinka kiekvienai moteriai ir puikiai atrodo ant bet kokios figūros moters. Beje, nebūtina rinktis Audrey Hepburn stiliaus suknelę – svarbiausia, kad tai būtų gana prigludusi, maža juoda suknelė, kuri stiprintų jūsų pasitikėjimą savimi.

16. Odiniai švarkeliai

Odinis švarkelis

Vyrams visada patinka moterys, kurios atrodo šiek tiek maištingai. Moterys, kurios nėra pamišusios dėl makiažo ar madų, iš tikrųjų yra labai patrauklios. Odinis švarkelis ar striukė suteikia moteriai šiek tiek vyriškumo ir, patikėkite, tai labai seksualu! Tai sudaro įspūdį, kad moteris nėra lengvai pasiekiama, todėl vyrui, kuris norės ją sužavėti, teks įdėti nemažai pastangų. Vyrams patinka manyti, kad moteris jaučiasi tarsi karžygė ir gali tapti jų karžyge! Taigi apsivilkite odinį švarkelį, kai norėsite užtikrintai jį suvilioti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją