Trikampio metodo tikslas – paskleisti geidulingus fluidus perkeliant žvilgsnį nuo vieno pašnekovo veido taško prie kito. Žvilgsnis turi keliauti taip, kad sujungus taškus, ties kuriais jis apsistoja, išeitų trikampis (ne veltui toks metodo pavadinimas).

Daugelis metodo populiarintojų pradėti rekomenduoja nuo kairiosios akies, tada pažvelgti į dešiniąją akį, nuleisti žvilgsnį prie lūpų ir vėl sugrįžti prie kairiosios akies.

Viena internautė tvirtina, kad šios flirtavimo technikos poveikis – tiesiog gaivališkas: ji teigia pasinaudojusi trikampio metodu ir jau per antrą pasimatymą sulaukusi kvietimo vykti į romantišką kelionę.

Kodėl „TikTok“ auditorijos dėmesį patraukusi gudrybė dažniausiai garantuoja puikų rezultatą, sutiko paaiškinti leidinio „Women’s Health“ kalbinta specialistė.

Kilojant žvilgsnį pavyksta pasiųsti aiškią užuominą apie troškimą pabendrauti artimiau, sako Karen Donaldson, bendravimo, kūno kalbos ir pasitikėjimo ugdymo ekspertė. Akių kontaktas didina intymumo laipsnį, o lūpos yra erogeninė zona, todėl į lūpas nukreiptas žvilgsnis gali tapti ženklu, kad pašnekovą norisi ne tik matyti, bet ir bučiuoti, aiškina ji.

Pasimatymas

Nors trikampio metodą įvaldyti nesunku, būtina paminėti keletą niuansų. Pirmiausia, nesielkite taip, lyg būtumėte ištikta isterijos – nešaudykite akimis it išprotėjusi. Antra, nekartokite šio judesio nesustodama. Trečia, nesielkite teatrališkai. Jei šių klaidų išvengti nepavyks, galite pasirodyti ne kaip viliokė, o kaip pakvaišėlė.

Taigi, norit, kad trikampio metodas taptų veiksmingu slaptu ginklu gundymo amunicijos arsenale, tam tikri įgūdžiai ir sumanumas – būtini. Atminkite: žvilgsnis turi judėti lėtai, slysti uždaru maršrutu akis–akis–lūpos–akis. (Beje, galima pradėti nuo bet kurios akies, nebūtinai nuo kairiosios.)

Minėtina, kad trikampio metodas seksualinį potraukį atskleidžia, nors ir subtiliai, bet visgi daug aiškiau nei vien įsistebeilijimas į kito žmogaus akis. Jo pavadinimas gali būti negirdėtas, tačiau šį triuką, kaip viliojimo strategiją, yra naudojusi netgi Marilyn Monroe – bene garsiausias visų laikų sekso simbolis.

„Šis trijų gestų derinys leidžia pašnekovui suprasti, kad jis žadina susidomėjimą, simpatiją, net geismą, kad su juo norisi pabendrauti daugiau ir artimiau, net nesvarbu, prie ko tas bendravimas privestų – prie nuoširdaus pašnekesio, artimesnio susipažinimo, ar romantiškų santykių“, – sako K. Donaldson.

Prieš ryžtantis išmėginti trikampio metodą, būtina suprasti, kad abipusio ryšio kūrimas – ne vieno, o dviejų žmonių darbas, todėl labai svarbu stebėti kito žmogaus reakcijas ir sugebėti tinkamai jas interpretuoti.

„Jei trikampio metodo objektu tapęs asmuo nenusuka akių, nusišypso arba kilsteli antakį, veikiausiai jūsų jausmai abipusiai“, – sufleruoja K. Donaldson.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)