Anot „Target Map“, vidutinis Didžiosios Britanijos vyrų penių ilgis erekcijos metu būna nuo 3,5 iki 5,8 colio (nuo 8,75 cm iki 14,5 cm), rašo „The Sun“. Tačiau Londono klinikos „International Andrology clinic“ atliktas tyrimas parodė šiek tiek kitokius rezultatus.

Taip gali būti todėl, kad klinika 1 tūkst. vyrų atskleisti savo lyties organų ilgį prašė dar 2020 metais (dėl to galėjo prisidėti keli papildomi coliai).

Ji nustatė, kad vidutinis varpos ilgis Jungtinėje Karalystėje yra 6,36 colio (15,9 cm).

Anot tyrimo, vyrai su ilgiausiais peniais dažniausiai gyvena Velse – vidutinis jų ilgis šiame regione siekia 6,56 colio (16,4 cm).

Lentelės apačioje su mažiausiais peniais atsidūrė Rytų Midlandso regionas, kur vidutinis lyties organų ilgis yra 6,11 colio (15,27 cm).

Tai tiek apie britus, o kuriose pasaulio šalyse vyrai turi ilgiausius penius erekcijos metu?

„Target Map“ sukūrė spalvotą interaktyvią diagramą, kurioje vyriškumo dydžiai vaizduojami pagal šalis.

Raudona spalva pažymėtose Afrikos šalyse peniai erekcijos metu būna didžiausi. Pirmoje vietoje puikuojasi tokios Vakarų Afrikos šalys kaip Gana, Kongas ir Gabonas, kur vidutinis vyrų penių ilgis viršija 16 cm.

Oranžinės šalys užima antrąją vietą, geltonos – per vidurį, šviesiai žalios – antrąją vietą nuo galo, o žaliose šalyse gyvena trumpiausius penius turintys vyriškosios lyties atstovai.

Tai reiškia, kad vyrai iš Australijos, Italijos, Norvegijos, Meksikos ir Pietų Afrikos Respublikos taip pat turi kuo didžiuotis.

Kuriose šalyse vyrų peniai (erekcijos metu) yra mažiausi?

Jei Afrikos vyrų peniai yra ilgiausi pasaulyje, tai Azijos vyrai atsidūrė priešingame spektro gale – jų penių vidutinis ilgis yra mažiausias, rodo diagrama.

Tokios Azijos šalys kaip Indija, Tailandas ir Pietų Korėja negali pasigirti dideliais ilgiais ir rikiuojasi diagramos apačioje.

Vidutinis varpos dydis šioje pasaulio dalyje svyruoja nuo 3,6 iki 4,1 colio (nuo 9 iki 10,25 cm).

Kaip išmatuoti penį?

Didžiosios Britanijos Nacionalinė sveikatos tarnyba (NHS) pataria, kaip reikėtų matuoti varpą.
Iš pradžių patariama penį įvertinti taip, kaip tai darytų kiti žmonės, t. y. pasižiūrėti į save nuogą žmogaus ūgio veidrodyje.

Penis atrodo trumpesnis ir mažesnis, kai žvelgiate į jį iš viršaus.

Sveikatos priežiūros tarnybos teigimu, nėra prasmės griebtis liniuotės ar matavimo juostelės, kai varpa būna suglebusi.

Taip yra todėl, kad suglebusio penio dydis gali būti labai skirtingas ir priklausyti, pavyzdžiui, nuo patalpos temperatūros.

Norėdami sužinoti tikslų savo lyties organo ilgį, matuokite jį erekcijos metu.

Varpą reikėtų matuoti viršutinėje pusėje, nuo pagrindo iki galiuko.

Kas turi didžiausią penį pasaulyje?

Didžiausią penį pasaulyje šiuo metu turi Roberto Esquivelis Cabrera iš Meksikos Saltiljo miesto.

Jo ilgis siekia 18,9 colio (47,25 cm), ir 2015 metais jis pateko į žiniasklaidos antraštes, kai paplito vaizdo įrašas, kuriame jis matuojasi savo vyriškumą.

Roberto labai didžiuojasi savo beveik pusmetrio ilgio organu, nors dėl jo jis turi sveikatos problemų.

Dabar jis dėl savo didžiulio penio turi neįgalumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)