Vis dėlto tai padaryti ne taip lengva, kaip atrodo. Aišku, būtų smagu, bet kaip išdrįsti? Pirmiausia, neprošal aptarti tai su partneriu – pasikalbėti apie tai, kaip paįvairinti intymius santykius, ir, žinoma, prisipažinti, apie ką slapčia svajojate.

Fantazijos realizavimas – tai ne kas kita, kaip atitrūkimas nuo tikrovės. Pavyzdžiui, įgyvendinant vaidmenų žaidimams įkvepiančias seksualines fantazijas, tenka susitapatinti su kokiu nors veikėju, perimti jam būdingas manieras ir t. t.

Mažų mažiausiai – šitai įdomu, tačiau kur kas svarbiau, kad tai įaudrina, pakursto aistrą, todėl tikrai vertėtų pabandyti. Neabejokite, kad jūsų partneriui, lygiai kaip jums, kartais sukyla noras kiek pašėlti ir paišdykauti.

Toliau – keli portale womenshealthmag.com paminėti vaidmenų žaidimų scenarijai, kurie galėtų jus įkvėpti.

Viršininkė ir pavaldinys. Internetinio leidinio „Your Tango“ duomenimis, 56 proc. moterų ir 61 proc. vyrų pasinėrę į seksualines fantazijas įsivaizduoja, kaip biure mylisi su kuriuo nors iš kolegų. Bet tokią sceną laisvai galima suvaidinti ir su savo partneriu! Apsirenkite drabužius, kuriuos dėvite darbe, atsistokite prie rašomojo stalo ir tegul partneris parodo, ką reiškia dirbti viršvalandžius.

Medicinos sesuo. Jei partnerį norisi „užvesti“ vilkint medicinos sesers uniformą, ištyrinėkite jo kūną nuo galvos iki kojų. Tokia neva medicininė patikra suteikia puikią galimybę ištirti partnerio erogenines zonas, išsiaiškinti, kaip jis reaguoja į įvairų stimuliavimą ir t. t.

Policininkė. Galbūt įkaitina mintis uždėti „nusikaltėliui“ antrankius, gerai jį apieškoti ir skirti deramą bausmę?

Valdovė. Pafantazuojate apie valdovės vaidmenį? Kad be vargo į jį įsijaustumėte ir labiau pasitikėtumėte savimi, paprašykite, kad partneris užsirištų akis, o tada išlaisvinkite savo vidinę dominatriksę.

Asmeninė trenerė. Gal jus įkaitina kas nors iš sporto sferos? Kad miegamasis prisipildytų energijos, liepkite partneriui 10 kartų pakartoti tokį pratimą, kokį pati sugalvosite.

Profesorė ir studentas. Šis vaidmenų žaidimas taip pat paremtas valdžios dinamika, bet kontroliuoti padėtį gali ir studentas, pavyzdžiui, toks, kuris jau baigęs mokslus grįžta į universitetą, kad paskutinį kartą pamatytų brangią dėstytoją ir žengtų žingsnį, apie kurį ilgai svajojo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją