Tačiau daugelio susirūpinusiųjų mintis nuramins moksliniai tyrimai, pagaliau įvardiję stebuklingą skaičių.

Pasirodo, dydis tikrai svarbus, tačiau daugelio vyrų palengvėjimui, didesnis gali būti ne geresnis, rašoma „The Sun“.

Apklausos metu 4761 moters buvo paprašyta prisiminti, kokio dydžio buvo jų pastarojo partnerio pasididžiavimas, ir atvirai pasidalinti, ar jos galėdavo pasiekti orgazmą per įsiskverbimą.

Surinkę duomenis tyrėjai palygino moterų orgazmo sėkmės rodiklį su vyrų varpos dydžiu. Jų išvados rodo, kad geriausiai moterims kulminaciją pasiekti padeda apie 20 cm dydžio penis, o jei jis didesnis – orgazmo sėkmės rodiklis sumažėja.

Tiesą sakant, tik 30 proc. moterų orgazmą pasiekė mylėdamosios su vyrais, kurių varpos ilgis siekia 27–28 cm. Tiek pat, kiek su vyrais, kurių varpos ilgis – 10 cm.

Ketvirtadalis apklaustų moterų teigė, kad per paskutinį lytinį aktą buvo patenkintos ir mylėdamosios su mikropenių savininkais. Čia reikia pažymėti, kad didelę pergalę prieš dydį iškovojo vyrų meistriškumas.

Penio ilgis

Didelė dalis apklausoje dalyvavusių moterų taip pat akcentavo, kad orgazmui pasiekti svarbi varpos apimtis.

Natūralu, kad didėjant varpos ilgiui, didėja ir jos plotis, todėl tikėtina, kad vidutinė 20 cm varpos apimtis yra svarbus veiksnys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)