Kūno sritys, kurias stimuliuojant sukyla geismas, vadinamos erogeninėmis zonomis (jei kartais nežinojote). Tai graikiškos kilmės žodis, kurio vienas dėmuo reiškia „kūniška meilė“, o kitas – „giminė, kilmė“. Taigi, kadangi vietų, per kurias galima sukelti kūniškąją meilę ant moters kūno gana nemažai, galbūt jas glamonėdami suprasite, kad net moters orgazmo – ne toks sunkus uždavinys, kaip gal atrodo.

Raktikauliai

Raktikauliai – ne tik ypač daili, net rafinuotai atrodanti moters kūno vieta. Šioji sritis dar ir labai jautri lytėjimui, taigi yra ganėtinai svarbi erogeninės zona, rašoma portale mensxp.com. Galite pamėginti ir įsitikinsite, kad braukimas pirštais per raktikaulius sukelia moteriai malonius pojūčius. Raktikaulių srities jautrumą nulemia tai, jog čia labai plona oda, taigi, privalote suprasti, kad elgtis reikia švelniai.

Pirštų galiukai

Pirštų pagalvėlės – antra pagal jautrumą žmogaus kūno vieta (pati jautriausia – tai liežuvis) – ne veltui būtent pirštais – čiuopdami ir lytėdami – susipažįstame su aplinka. Norint sužadinti moteriai aistrą, jos pirštų galiukus galima švelniai laižyti arba čiulpti. Galima panaudoti ir dantis, tačiau labai labai atsargiai.

Stuburo sritis

Tai bene mažiausiai tyrinėta erogeninė zona, tačiau ją liečiant pavyksta sukelti galingą malonumo bangą. Kad taip nutiktų, nugarkaulio sritį galima švelniai bučiuoti nugara slenkant žemyn arba braukti pirštu per stuburą tik šiek tiek spaudžiant. Nuo šitokių glamonių moteris ima tirpti iš malonumo – turėtumėte pastebėti, kaip šiurpsta jos oda (žinokite: tai ne nuo šalčio).

Ausys

Ausys – ganėtinai įprasta erogeninė zona: retos moters nejaudina jų glamonėjimas. Čiulpkite, laižykite, kandžiokite lūpomis moters ausų lezgelius ir ji bus pasirengusi atsiduoti. Švelniai pabučiuokite į kitą ausų pusę ir jis suvirpės iš malonumo. Štai dėmesio vertas patarimas: kol viena ranka glamonėjate moters krūtis, kitos pirštais švelniai masažuokite ausų lezgelius: neabejotinai „užsivesite“ ir patys stebėdami, kaip mylimoji sąla apimta palaimos.

Pėdos

Pėdos – itin seksuali, be jokio abejo, glamonių nusipelnanti vieta. Galite žnaibyti, kandžioti kojų pirštus, laižyti ir čiulpti kulnus. Nuo šitokių veiksmų moterys eina iš proto. Žinokite: įvaldžius tam tikrą techniką pėdų glamonėjimas gali net labai stipriai sujaudinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)