Geriausia dalis ta, kad vyrai ne tik nepastebi jūsų netobulumo ar keistenybių akto metu, bet ir po jo jų neprisimena. Jie ką tik mėgavosi seksu – kas daugiau gali būti jų galvoje?! Taigi kitą kartą, kai jaudinsitės, kad jūsų veidas orgazmo akimirką atrodo atstumiančiai, o kojos nenudepiliuotos, ir negalėsite atsipalaidavusi mėgautis malonumais, perskaitykite tai ir pamirškite, raginama menshealth.com.

Makšties kvapas. Jam nerūpi, ar ten, apačioje, jūs prausėtės gėlių ar citrusinių vaisių kvapo prausikliu. Žinoma, švara būtina, tačiau niuansus palikite už miegamojo durų. Kol esate jo – jis yra laimingas. Jis pernelyg įsitraukęs į žaidimą tarp jūsų kojų, kad ką nors pastebėtų.

Neepiliuotos rankos ir kojos. Jis žino, kad kūno plaukeliai yra natūralu, todėl nesijauskite nepatogiai, jei jau kelias dienas tuo nesirūpinote. Tai nereiškia, kad atrodote kaip meška. Tikėtina, kad jis net nepastebėjo, jog išvis turite kokių nors kūno plaukelių.

Garsai, kuriuos skleidžiate. Kai kurios merginos mylėdamosios imituoja tam tikrus garsus, kad atrodytų karštesnės. Tačiau paklausykite, moterys, vyrams tai nelabai rūpi. Jiems patinka tiek tylios, tiek garsiai dejuojančios moterys. Taigi nustokite dejuoti taip, lyg būtumėte pornožvaigždės. Natūralumas daug labiau užveda.

Šukuosena ir makiažas. Vyrai sunkiai pastebi jūsų šukuoseną ir makiažą net ir įprastą vakarą. Ar tikrai manote, kad jie gali tai pastebėti, kai su jumis bučiuojasi? Pasipuoškite ypatingam vakarui, jei norite, bet nesijaudinkite dėl išteptų kontūrų ar išblukusio lūpų blizgio sekso metu, nes jūsų vyrui tai tikrai nerūpi.

Žymės ant jūsų kūno. Nesvarbu, ar tai būtų strijos, mėlynės ar spuogai, nesigėdinkite jų. Tikros moterys neturi nepriekaištingų kūnų, ir jei jis kada nors susitikinėjo su keliomis iš jų, tai puikiai žino. Be to, jis taip įsitraukęs į aistringą mylėjimąsi, kad tokios smulkmenos jo visai neblaško.

Perkreiptas veidas orgazmo metu. Kai kurie vyrai mėgsta stebėti savo moters veidą, kai ji pasiekia kulminaciją, nes tai juos jaudina. Tiesą sakant, nesuvaidintos ir nesuvaldytos jūsų išraiškos gali būti geriausios, kokias jis kada nors yra matęs. Taigi nesukite galvos dėl to ir linksminkitės.

Šokinėjančios krūtys. Kol jūs jaudinatės, kaip atrodo sekso metu šokinėjančios krūtys, vaikinas tiesiog mėgaujasi tuo šou!

Prakaitas. Nedidelis blizgesys ar net visas potvynis jūsų vyrui neturės jokios reikšmės. Jam patinka matyti, kaip jūs dėl jo prakaituojate. Be to, kaip bebūtų keista, feromonai, kuriuos jūsų kūnas išskiria, kai prakaituojate, yra dar vienas jį jaudinantis dalykas!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)