Sekstingas gali būti ne tik pikantiškas būdas pakylėti savo santykius į kitą lygį, bet ir padidinti tarpusavio pasitikėjimą, sako Čikagoje dirbanti sekso terapeutė Pia Holec.

Susirašinėjimas SMS žinutėmis yra puikus būdas pranešti partneriui, kad apie jį galvojate, – tai stiprina emocinį intymumą, o atvirai pasakę, kad jo trokštate, sustiprinsite fizinį intymumą. Taigi iš esmės vienu šūviu nušaunate du zuikius.

Jei nesate to išbandę, tikriausiai kyla daug klausimų: ką turėtumėte sakyti? Ko nereikėtų sakyti? Ar jam/jai tai patiks?

Pirmiausia nurimkite ir atminkite – naudingas jūsų žinutėse gali būti net ir nedidelis flirtas.

Svarbiausius dalykus norintiems išbandyti sekstingą ir pritrūkusiems fantazijos sekso terapeutė išdėstė portale womenshealthmag.com.

Pirmiausia dėl tokios bendravimo formos abu turite sutikti. Gerai būtų iš anksto nusistatyti ribas ir lūkesčius. Galite susitarti netgi dėl saugaus žodžio. Jei partneris pasakys, kad jam nepatogu arba jūs peržengėte ribą, turėtumėte sustoti arba pergalvoti savo turinį.

Antra, kuo mažiau skubėsite, tuo daugiau malonumo iš to patirsite. Taigi pradžiai labai tiks tokios žinutės, kaip kad: „Aš tiesiog noriu lėtai bučiuoti tavo kaklą ir kilti aukštyn, kol pasieksiu tavo lūpas“; „Negaliu galvoti apie nieką kitą, tik apie tai, kaip tave pabučiuoti“; „Praėjusi naktis buvo nuostabi. Tu puikiai žinai, kaip mane liesti.“ Tokios žinutės paprastos, ne per daug atviros, bet kartu labai seksualios.

Pradėti svaiginantį pokalbį žinute gali būti išties baugu, ypač jei niekada anksčiau to nesate darę. Neskubėkite ir pasisemkite įkvėpimo iš aplinkos. Aprašykite, ką dėvite, ką darote arba ką norėtumėte daryti vėliau. Jei vieta, kurioje tuo metu esate, arba tai, ką darote, nėra itin karšta, turite leidimą apie tai rašydami viską šiek tiek pagražinti. Pavyzdžiui, galite sakyti, kad esate nuogas lovoje, kai iš tikrųjų ramiai skaitote knygą su pižama. Jūsų partneriui to žinoti nebūtina.

Išsiaiškinkite, kas lovoje jums abiem patinka ir kas nepatinka. Kartais nešvankios žinutės yra geriausias būdas pradėti tokį pokalbį su partneriu. Nesvarbu, ar kalbėsite apie konkrečią sekso pozą, ar erogeninę zoną, kurią mėgstate stimuliuoti, – pamėginkite sukonkretinti ir tai aprašyti.

Jei įstrigote, įkvėpimo semkitės iš erotinių filmų, romanų ar kitų šaltinių. Vizualinė pornografija gali būti per intensyvi pradedantiesiems, todėl rekomenduojama pirmiausia susipažinti su rašytine medžiaga.

Na, o dabar, kai jau turite savo veiksmų planą, pereikite prie reikalo. Nesvarbu, ar esate naujokas, norintis išmokti, kaip siųsti sekso žinutes savo partneriui, ar patyręs profesionalas, norintis nustebinti savo ypatingą žmogų naujais „triukais“, šios ekspertų rekomenduojamos sekso žinutės padės jums prisijaukinti skaitmeninius nešvankius pokalbius. Nedvejodami kopijuokite ir spauskite „siųsti“.

Kai laukiate nesulaukiate judviejų nakties:

„Visą dieną buvau išsiblaškęs. Viskas, apie ką galiu galvoti, tai tik apie tai, kaip šiąnakt prisiliesiu prie tavęs.“

„Šiandien buvau labai bloga mergaitė – ką tu dėl to padarysi, kai grįšiu namo?“

„Prašau, būk nuogas, kai grįšiu namo.“

„Negaliu sulaukti, kada galėsiu tavęs paragauti.“

Aistrai užplūdus darbo metu:

„Dabar sėdėdama prie darbo stalo esu sudrėkusi, nes galvoju tik apie tai, kaip tu mane lietei praėjusią naktį.“

„Norėčiau, kad būtum čia, šioje konferencijų salėje, ir per kelias sekundes mane paguldytum ant šio stalo...“

Kai trokštate įgyvendinti fantazijas:

„Kai tik galėsi, atsiųsk savo asmenukę. Noriu pamatyti tas lūpas, kurias vėliau bučiuosiu.“

„Kai užmerkiu akis, įsivaizduoju tik tave ant viršaus.“

„Žinai, kas mane sujaudintų? Jei šįvakar vaidintume nepažįstamus žmones, o paskui tu nusivežtum mane namo ir išdulkintum taip, tarsi tai būtų pirmas kartas.“

„Papasakok man savo karščiausią fantaziją, kad galėčiau ją paversti realybe.“

„Ką manai apie tai, kad šiąnakt man arba pats sau užrištum akis?..“

„Gal šį vakarą išbandysime ką nors naujo?..“

Nesivaržykite girdami:

„Tu taip gerai pažįsti mano kūną.“

„Prisimeni tą kartą, kai privertei mane baigti du kartus iš eilės? Negaliu nustoti apie tai galvoti...“

„Tu žinai, ką pasakyti, kad man pasidarytų karšta.“

„Ar kada nors sakiau tau, kokia nuostabi esi, kai [padėtis ar sekso judesys]? Vau!“

Nustatykite taisykles:

„Tiesiog atsipalaiduok ir leisk man padaryti taip, kad tau būtų gera.“

„Žinai, kas man patinka? Priversti tave taip stipriai susijaudinti.“

„Šalia savęs turiu vibratorių... nori pasakyti, ką su juo daryti?“

Erzinkite:

„Jei tik galėtum pamatyti, ką dabar dėviu... Šilkinį rūbelį, siekiantį iki pat šlaunies viršaus. Nekreipkite dėmesio į rašybos klaidas... rašau viena ranka...“

„Praėjusią naktį tave sapnavau ir dabar negaliu nustoti apie tave galvoti. Noriu pajusti tavo švelnias lūpas ant savųjų.“

„Norėčiau, kad būtum čia, kad galėčiau...“

„Nori išgirsti, kaip aš dejuoju trokšdama tavęs? Paskambink man.“

Prie siunčiamos sekso pozos, kurią norėtumėte išbandyti, nuotraukos: „Kitą kartą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją